SanalTurkey adlı üyeden alıntı

Merhaba, Hangi aşamaları neye göre işlem yaptığınızı iletirmisiniz lütfen.


loadimpact.com sitesi üzerinden sitelere belli dakikalarda 15-30-45-50 kişilik ziyaretçiler gönderildi bu ziyaretçiler 1-10 dakika arasında farklı testlerde sitelerde kaldı.


Escalous adlı üyeden alıntı

Başarısız ve saçma bir test olmuş. Sadece hızdan ziyade kullanılan sistem kaynaklarını vs. Göz önünde bulundurabilrdiniz..

Hız durumu ise değişkendir. Mesela natronun bir hosting sunucusunda ki hız, bir diğerini tutmayacaktır.

Yada bir diğer sunucuda o an problem olmuştur daha geç bir load süresi doğurmuştur.

Test ettiğiniz sunuculara bağlı olarak güzelhostingin test edilen sunucusunda 10000 site, natronun sunucusunda 100 site olabilir. Buda eşit olmayacaktır.

Daha aklıma gelmeyen bir çok sebep var. Yani anlık olarak her an değişebilir bu rakamlar. Yanıltıcı bir test olduğunu düşünüyorum.


Görüşünüze saygı duyarım. Testlerin tümünü aynı zaman diliminde ve fazlaca aynı testi tekrar ederek yaptım. Evet bazı değişkenler var ama hiçbir şey yapmayıp varsayımlar üzerinden konuşmaktan daha iyi bir şey yaptığımı düşünüyorum. Yukarıda belirttiğim gibi her testi en az 6-7 defa tekrarladım oluşabilecek problemleri en aza indirmek için. Ki ben yanıltıcı olduğu düşünmüyorum içlerinde kullandığım hosting firmaları da oldu kötü deneyimlemişsem genelde kötü performans verdi.

Sonuç: YAPTIĞIM YORUMLAR, TESTLER, DEĞERLENDİRMELER YALNIZCA BENİM GÖRÜŞÜMDÜR. Kabul edip etmemek doğruluğunu sorgulamak size kalmış arkadaşlar. Ben en azından bu firmaları deneyimlememiş arkadaşların kafasında fikir oluşması için bu konuyu açtım.

gultekin72 adlı üyeden alıntı

Yıllardır güzel hosting kullanıyorum. Çok memnunum hem fiyatları çok uygun hem de destek sistemleri harika tavsiye ederim. Yıllık 65 tlye 6 site barındırmalı hosting daha ne olsun.


Güzel Hosting'i bende kullandım. Herhangi bir kötü sorunla karşılaşmadım. Yalnızca düşük paketleri trafik konusunda biraz yetersiz kalabiliyordu ama gayet iyi bir firma.