Bu tamamen sizin bilginize kalmış birşey. PHP bilgim var diyorsanız PHP scripti önerebilirim. PHP bilgim yok diyorsanız wp öneririm.

Kaldı ki bir çok kişi WPyi yavaş olarak tanımlıyor. Burada bir yanlış var. Wordpress kullanıma bağlı olarak aslında sadece alt yapıdır. Herşeyi gerçekleştirebileceğiniz güzel bir alt yapı. İçerik girişi, çıkışı ekleme, login ve register gibi bir çok alt yapı özelliğini barındırıyor. Bu alt yapıyı kullanarak gerek Woocommerceye, gerek forum sitesine vs. Dönüştürebiliyorsunuz.

Nihayetinde wordpresste bir PHP script. İnsanlar optimizssyon sorunlarını wp üstüne atıyor. Gereksiz eklentiler vs. Kurarak.

Kullanıma bağlı olarak hosting seçiminide yanlış yapıyor. Woocommerce kuruyor shared hostinge. Sonra sitem yavaş diyor, Woocommerce çöp diyor. Wordpress çöp diyor. Sana %20 CPU veriliyor shared hostingde. Belli bir alanın var, bu alan Woocommerce için uygun değil o kadar.

Blog tarzı websiteleri içinse paylaşımlı hosting üzerinde wp yeterli olacaktır. Bence wp temasını alıp sitenizi kurmaya başlayın.

Eklentilerle vs. Kodlama bilginiz olmadan dahi kolay özelleştirmeler yapabilirsiniz.