Hocam yorum atarken benim gösterdiğim ürünlere göre yorum yaparsanız çok daha iyi olacağını düşünüyorum :)
Dahada kararsız kaldım arkadaş ?
Bütçe fazla yok üründe en fazla 100 tane olur diye düşünüyorum. Bu konu çerçevesinde yorumlarınızı bir daha alabilirmiyim ?
Yorumlarınızı tek tek okudum teşekkürler
Dahada kararsız kaldım arkadaş ?
Bütçe fazla yok üründe en fazla 100 tane olur diye düşünüyorum. Bu konu çerçevesinde yorumlarınızı bir daha alabilirmiyim ?
Yorumlarınızı tek tek okudum teşekkürler
Bu işi ne kadar sürdürmek istiyorsunuz önemli olan bu. Uzun vadeli ise, 100 ürün bile olsa uzun vade açısından Opencart. Bir kez kurulumu düzgün yapın, sonrasıdan sadece ürün ekle çıkart ile sistemi rahat çalıştırırsınız.
Kısa vadeli, 1-2 seneye sonlandıracağınız bir proje ise Wocommerce yeter. Fazla dallanıp budaklandırmadan, içine gömülmeden işinizi görür. Gelen güncellemelerden kaynaklı eklentilerin yapılandırması ve uyumunda biraz başınız ağrıyabilir sadece. Ama aşılır. Ama aşmak içinde yeni bir eklentiye ihtiyacınız olabileceğini unutmayın. Yani her türlü woocommerce kullanımınızda siteye yükleneceksiniz ve bile isteye ağırlaştıracaksınız.