-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bir süredir ciddi anlamda SMM panel satışı gerçekleşiyor. Birçok insan bu sektöre giriyor, kimileri de nedenini bilmediğimden sektörden ayrılmak istiyor. Bu sektör ile ilgilenen arkadaşlara birkaç sorum olacak.
- Bu sektör'de kar marjı nedir ?
- Müşteri ile sıkıntı yaşanıyor mu ? Yoksa otomatik sistem herşey halloluyor mu ?
- Api aldığınız firmaya önce ödeme yapıp mı müşteriye takipçi gönderiyorsunuz ?
- Ortalama bir SMM panel açmanın maliyeti nedir ?
- Şuandan itibaren bu sektöre girmek mantıklı mı (Gelir konusunda) ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
takip++
www.takipcisepetim.net // graphic designer
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektronik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam ben bu konu üzerinde epey araştırdım ve bu işte çabaladığın kadar ekmek çıkıyor . Sisteminizin çok sağlam olması lazım. Şu an ki data fiyatları nedir bilmiyorm fkt Örnek vermek gerekirse 1k takipçi api aldığın sitede 0,50 kuruş diyelim siz bunu ne kadara satarsaniz o kdr kazanç olur. 1 tl ye satanda var 5 tl ye satanda var. paket şeklinde satıp daha çok kazanan var.
Api aldığınız yerlere ilk bakiye yüklüyorsunuz daha sonra sitenizden satış yaptıkca api sağlayan firmadaki fiyt kadar bakiyenizden düşüyor.
Ortalama bir iyi panel scripti 400 den başlar herşeyi otomatik olsun ben sadece müşteri bulayım derseniz.
Şu andan itibaren geç değil fakat aşırı talepden dolayı müsteri skntısı var .Ve gün geçtikce script fiyatları düştüğü için **************lar artıyor bundan dolayı piyasa ya güven kalmadı ben skntı yapmam müşteri hep haklıdır şeklinde giderseniz bir kaç aya sabit gelir oluşmaya başlar.
Yazım yanlışı var ise kusura bakmayın mobilim . İyi forumlar .
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp bizimle bilgilerinizi paylaştığınız için fakat birkaç sorum olacak size, 500 lira gibi bir rakama bu paneli alıp ortalama 1500-2000 TL reklam bütçesi ayırarak güzel bir gelir sağlanabilir o zaman ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam ben smm panel sahibiyim aylik 200 ila 500 tl kazaniyom bana ulas daha detaylari vereyim wp kodumu birakicam tiklayarak bana mesaj atabilirsiniz
TIKLA
2 kişi bu mesajı beğendi.
Gorevcim.com ile Hemen Para Kazanmaya Başla
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maatbacı Ve Reklamcı
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Aklında Soru Varsa Bana Ulaşabilirsin :) Yardımcı olurum hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir panel açmak zor bir şey değil benimle iletişime geçerseniz script ve tüm detayları sağlayacak şekilde sadece 50 tlden script dahil sağlıyorum. Uzun süredir smm panelim var ve ayrıca bayilerime panel veriyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
2014 Yılından bu yana bu işi yapıyorum. Kesinlikle smm panel için reklam vermeyiniz zarar olur müşteri gelmez. Çünkü herkes bilmiyor nasıl işlediğini ben çoğu müşterime saatlerce nasıl sipariş vermesi gerektiğini anlatmıştım. Benim yaptığım gibi yaparsan daha çok kazanırsın smm panelim bana aylık 2000 ₺ bırakırken ana sitem 3500 ₺ bırakıyor. Herkes kayıt olmak istemez müşteri hemen alıyım çıkıyım der yani önce ana site açın ardından panel.xxx.com diye alt alan adı açın. Bu arada piyasada çok kötü warez yazılımlar var ihtiyacınız olursa perfectpanel scriptini kurabilirim. Anlattığımdan fazla anlamadıysanız imza kısımın da olan sitemi inceleyin.
iyi forumlar.