werfection adlı üyeden alıntı

Hocam teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp bizimle bilgilerinizi paylaştığınız için fakat birkaç sorum olacak size, 500 lira gibi bir rakama bu paneli alıp ortalama 1500-2000 TL reklam bütçesi ayırarak güzel bir gelir sağlanabilir o zaman ?


reklam bütçesi giriş için fazla çünkü piyasa hakkında fazla bilginiz yok . Size tavsiyem Site kurulum 500 tl misal.
Api aldığınız yerlere de bakiye yüklemeniz lazım satıştan önce 100 tl bakiye yükleyin tek yerden api alcaksanız.
Bu 100 tl ' yi siz eritene kdar zaten işin işleyişini öğrenmiş olursunuz. Belki daha kaliteli api satan yerler ,kişiler ile tanışcaksınız. Bu sizi sektorde kaliteli hale getirir ve yavs yavs markalaşırsınız.
En önemli tavsiyem ufak rakamlar ile başlayın uzun süreli ve büyük bütçeli girerseniz belki kazancınız çok iyi olcak ama işi bilmediğiniz için bir yere kadar devam edebileceksiniz . Panelleri satmaları bu yüzden herkes bir anda kazanç bekliyor.

İlk olarak kazanç yerine sistemin işleyişini öğrenmek lazım. Bu sürede zaten nerden nasıl müşteri bulabileceğinizi öğreniyorsunuz. Ve Bütçe yerine artık kazancınız ile işinizi büyütüyorsunuz. Elinizde ki toplam ana para hep kalcak ve başarısız olsanız bile kaybınız fazla olmıcak. Stratejik düşünmek lazım her zaman internet işlerinde .