Cok uzun zamandir kullaniyorum reseller hizmetini cok memnunum hayırlı olsun başarılar dilerim
Hizmetlerimizden memnun olmanıza sevindik, çok teşekkürler
Wordpress hosting paketlerinde disk alanları çok düşük, ssl ücretsiz dendi ancak sipariş kısmında ücretsiz ssl bulunmuyor, bununla ilgili bir seçenek eklenmeli yoksa tecrübesiz kullanıcılar ücretli ssl sertifikasını seçmek zorunda hissedebilirler.
Geri bildirim için teşekkürler, bunları not aldım, yarın gerekli düzenlemeleri yapıyor olacağız.
Tebrikler başarılar.
Teşekkürler.
Öncelikle çalışmalarınızdan dolayı tebrik ederim. Geliştirmeler ve yenilikler yapmanız gerçekten çok iyi olmuş. İlerleyen zamanlarda domain ve hosting hizmeti alabilirim.
Teşekkür ederiz.
darkknightt adlı üyeden alıntı
alastyr özel ip alınması durumunda inbox garantiniz var mı?Özel ip almanıza gerek yok ip adreslerimizin hepsi temiz, çünkü tüm sunucular gateway üzerinden mail gönderiyor. %100 inbox garantisi vermek biraz güç paylaşımlı sunucularda, bunun sunucu haricinde alan adı veya mail içeriği ile de ilgisi olabiliyor fakat bugüne kadar denk geldiğim mail problemlerinde inboxa mail gönderemiyorum şeklinde bir geri dönüş almadım. Deneme yapmak isterseniz seçtiğiniz paketi ve bir alan adı gönderirseniz pm olarak mail tarafını denemeniz icin bir hesap oluşturabilirim.