lostyazilim
tr.link

Yabancı Adsense Açma Adım Adım - ABD, Almanya, İngiltere Vs.

18 Mesajlar 6.190 Okunma
lstbozum
tr.link

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
4 5 adsense al ayda site işlerine gerek kalmaz hocam :) pinli yurt disi adsense 1.5 2k dan basliyor guncelleme sonrasi oldugu icin daha ucuza sattiginizi varsaysak tanesini 700TL-1K aralığında elden cikabilirsiniz.

Ek olarak bu sekilde olur mu diyenlere olur arkadaslar olur da anlasilirsa hesap gümlerse falan orasini bilemem. Ebay üzerinden adsense satan hintliler var mesela fakat yorumlara baktim cogunun hesabi 1 2 ay icinde patlamis.

Sakat iş yani. 1 sitede deneyin kayıp az sonuçta olmazsa tecrübe olur en fazla :)

wmaraci
reklam

nigne2011 nigne2011 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 112 / 197
  • Ticaret 1, (%100)
Backlinkcigeldi konuyu sileyim o zaman ben:) işin sıkıntı tarafı onaya gönderecek site bulmak, sürekli aynı site onaya giderse kabul olmaz sanırım, 100-200 tl'lik sitelerden almak lazım ama uğraşmak gerek, bilgisayar başında yatmak gerekebilir çünkü işlem gerekiyor site gönder-analitik ekle-pin gir-site ekle sonra hepsini çıkar vs.

hintlilere gelince onların böyle vps falan aldığını sanmıyorum, işin ustası olmuşlar artık o yüzden güvensiz, benim yöntem doğal, 6 ay önce bile ip'niz sabit olacak sonuçta. her şey sizin kontrolünüzde.

IbrahimCY IbrahimCY Ibo Originals Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad I** C**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 64 / 76
  • Ticaret 6, (%83)
Google'ın ingiltere hesaba türk ipten girilmez şeklinde bi politikası var mı da bunu yapıyoruz?

Founder & CEO of Pikide Limited.

nigne2011 nigne2011 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 112 / 197
  • Ticaret 1, (%100)
IbrahimCY yazılı politika yok yazısız kurallar var, mesela algoritma güncellemesi yapar ama içeriği nedir bilinmez gibi gibi. isterseniz trdeki bilgisayarınızda iki farklı adsense açıp da yapabilirsiniz ya da modem açıp kapatarak da yapabilirsiniz ama ömrü ne kadar olur tartışılır, bu sizin almak istediğiniz riske bağlı. anlattığım yöntem sıfır risk içerir. aylık maliyeti 25 tl olan bir şey için hatta bunu bile bedavaya getirmek varken risk alıcam diyene de dur demek bizim haddimize değil, isteyen yapar, isteyen yapmaz sonuçta.

ayrıca google'un yerinde olsam ben de banlardım, neden?

çünkü; abd'nin gelir seviyesi ile tr'nin gelir seviyesi farklı, ben abd'de youtube red'i 12 dolara satarken türkiyede 60 tlye satamam daha ucuza satmam lazım bu durumda abdli kullanıcılar tr hesap açıp ucuza red sahibi olabilir, örnek: netflix abd'de 9 dolara paket satarken aynı paketi burda 15 tl'ye satıyor vs. abd'de google tık başına 1 dolar verirken türkiye'de tık başına 1 dolar verse bu 6 tl eder ki millet zil takıp oynar. ne gerek var, ver 1 tl zaten ona bile bayılır deyip 1 tl tbm atıp geçer, işte bunlar yazılı olmayan kurallar, isteyen katılır katılmaz benim gözlemim bu.

son olarak: google tbm için bir önceki günün kurunu alıyoruz diyor, bu ülkede kur 3 tlden 6 tlye çıktı. şimdi soruyorum size, kimin tbmsi iki katına çıktı son bir senede, raporlardan bakın bakalım, var mı öyle tek bir kişi? yok. işte olay bu.
IbrahimCY muratrkaval

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

oskan oskan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 598
  • Beğeniler 242 / 127
  • Ticaret 17, (%100)
Oldukça faydalı bir konu olmuş. Paylaştığınız için teşekkürler.

Mecanique Mecanique ya deliler haklıysa? Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Sağlık
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 36 / 68
  • Ticaret 0, (%0)

nigne2011 adlı üyeden alıntı

Mecanique konu adsense hesabı açma hocam, siz spam içerik yazma falan mı sandınız acaba?

Konuyu gayet ıyı anladım demek ıstedıgım bunlarla vakıt harcamanın yersiz, riskli olması.. Adsense poltikaları, google algoritmaları vs. günden güne değişiyor. Sizin bahsettiğiniz konular (modem açmak, yurtdışı hesaplar almak falan) riskli ve emeği bir anda çöpe attıracak şeyler. Onun yerine özgün içerik üretin demek istedim..

Adsense almak zor değil ki google ne kafar faydalısın, ne kadar üretkensin buna bakıyor. Yani gerçek hayatta olduğu gibi burada da alın teri ortaya çıkıyor.
muratrkaval

kişi bu mesajı beğendi.

1000 dolar değerindeki Envato hesabı satılıktır.. 

AllyBey AllyBey WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Editör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 412
  • Beğeniler 60 / 116
  • Ticaret 0, (%0)
uzun zamandır ingiltere adreslerden ödeme alıyorum bi kaç avantajı, dezavantajı var onları söyleyeyim.
Yabancı adsense açınca daha çok kazanmayacaksınız onu bilin.
Kazandığınız para atıyorum bin sterlin, o anki tl karşılığı 7.5 tl diyelim, 7500 tl alacağınız yere payoneerin döviz kuru neyse onu alıyosunuz. 7bin verirler, 7200 verirler orası belirledikleri döviz kuruna göre değişiyor ama iteliyolar hertürlü

avantajlarıda pin bekleme derdin yok pini yolla 3-5 güne elinde.
Türkiyede son zamanlarda çıkan vergi verirmiyim derdiniz yok. Yıllık gelir 32bindi galiba tam emin değilim bu fiyattan fazla kazananlar vergi ödeyecekmiş fakat para google irlandadan gelmediği için birşey istemediler en azından benden.
Döviz yükselirse kazancınız ufak tefek artabiliyor. Döviz düşerse haliyle düşüyor.
Siteniz illegal değilse birsorun olacağını sanmıyorum

aliveli aliveli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 279 / 37
  • Ticaret 1, (%100)
Ben adsense satın aldım ama hangi ülke bilmiyorum. Nasıl anlayabilirim?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al