IbrahimCY yazılı politika yok yazısız kurallar var, mesela algoritma güncellemesi yapar ama içeriği nedir bilinmez gibi gibi. isterseniz trdeki bilgisayarınızda iki farklı adsense açıp da yapabilirsiniz ya da modem açıp kapatarak da yapabilirsiniz ama ömrü ne kadar olur tartışılır, bu sizin almak istediğiniz riske bağlı. anlattığım yöntem sıfır risk içerir. aylık maliyeti 25 tl olan bir şey için hatta bunu bile bedavaya getirmek varken risk alıcam diyene de dur demek bizim haddimize değil, isteyen yapar, isteyen yapmaz sonuçta.
ayrıca google'un yerinde olsam ben de banlardım, neden?
çünkü; abd'nin gelir seviyesi ile tr'nin gelir seviyesi farklı, ben abd'de youtube red'i 12 dolara satarken türkiyede 60 tlye satamam daha ucuza satmam lazım bu durumda abdli kullanıcılar tr hesap açıp ucuza red sahibi olabilir, örnek: netflix abd'de 9 dolara paket satarken aynı paketi burda 15 tl'ye satıyor vs. abd'de google tık başına 1 dolar verirken türkiye'de tık başına 1 dolar verse bu 6 tl eder ki millet zil takıp oynar. ne gerek var, ver 1 tl zaten ona bile bayılır deyip 1 tl tbm atıp geçer, işte bunlar yazılı olmayan kurallar, isteyen katılır katılmaz benim gözlemim bu.
son olarak: google tbm için bir önceki günün kurunu alıyoruz diyor, bu ülkede kur 3 tlden 6 tlye çıktı. şimdi soruyorum size, kimin tbmsi iki katına çıktı son bir senede, raporlardan bakın bakalım, var mı öyle tek bir kişi? yok. işte olay bu.