-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle herkese merabalar foruma dün kayıt oldum, web site acmak icin bilgi topluyorum. Türk Web sitelerinin kazanclarinı gördum bu forumda dün akşam gezinirken, durum gercekten vahim, Türkçe haber sitesi mi açmalıyım yoksa Ingilizce haber sitesi mi? Kararsız kaldım.Normalde Hedefim hayalim Turk haber sitesi açmaktı, ama kazançları görünce hevesim kalmadı. :( Türkçe haber sitesi açsam aylık kazancim ne olur (3-5 ay) icersinde..?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Anestezi
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türkçe içerik ile İngilizce içeriği kıyasladığınızda gelir açısından bariz bir düşüş görürsünüz zaten. Eğer imkanlarınız dahilindeyse İngilizce içerik sizin için daha iyi olacaktır. Ancak copy/paste ile bir adsense odaklı web sitesinin uzun süreli başarı elde etmesi pek mümkün değildir. Bunu göz önünde bulundurmanızı öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1-Haber sitesini tek başına açmak mantıklı değil.Haber sitesi geniş bir içeriğe sahiptir, o yüzden tek bir kişinin başarılı olması imkansıza yakın.
2-İngilizce çeviri yapmaya çalışsam şeklinde başlayan bir cümle ile İngilizce site yapıp başarılı olma ihtimalin maalesef yok.
3-Beş ay sonra kazanacağın parayı sorduğun cevaba gelince, nasıl bir iş çıkartacağını bilmemize imkan olmadığından genel bir cevap vermek zorundayım;
%90 ihtimalle sıfır TL, %9,99 İhtimalle 100 TL'yi geçmeyecek aylık bir kazanç, %0,01 ihtimalle asgari ücreti geçebilen hatta günümüz koşullarında gerçekten güzel bir para kazanacaksın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Rağbet oluyor mu bilmiyorum ama İngilizce olan Türkiye haberlerine dönük çok fazla site yok gibi. Türkiye'den haberlerin ağırlıklı olduğu ve ayrıca tüm küresel gelişmelere de yer vereceğiniz İngilizce bir haber sitesi bence güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
"Açıcam" demekle olsaydı o işler. Haber sitesini tek başınıza nasıl yürüteceksiniz. İngilizceyi de çevirerek halletmeyi düşünüyorsunuz üstelik..
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.