Stok kalmadı, seneye görüşmek üzere

Gelen talepler sonrası, 6. Niche Kazanç Projesini yapmaya karar verdim.

Proje kapsamında hem balık tutmayı öğrenecek, hemde balık sahibi olacaksınız.

NICHE web sitesi üzerinden günlük minimum 20 TL - aylık 600 TL - yıllık 7.200 TL üzeri kazançları kazanabileceğiniz web sitelerinin alt yapı kurulum - yönetim ve danışmanlığını sağlayacağım.

2013 - 2018 yılları arasında toplam 40 kişi ile projeyi %90 başarı ile tamamladık. ( 2018 proje bitişine 3 ay kaldı ) Ancak gelen yoğun talep sonrası projeyi öne aldık.

6. NICHE PROJE için Süreç Planlaması;

• NICHE SEKTÖR SEÇİMİ

• NICHE SEKTÖR ANALİZ VE ALT KELİMELERİN PLANLAMASI

• NICHE BAŞLIKLARIN BELİRLENMESİ

• NICHE ALAN ADI SEÇİMİ / KAYIT

• NICHE HOSTİNG / FRANSA LOKASYON DEDICATED A CLASS IP

• NICHE WORDPRESS TEMPLATE / THEMEFOREST LİSANSLI

• NICHE EKLENTİLERİ / LİSANS

• NICHE İÇERİKLERİN HAZIRLANMASI / GİRİŞİ

• NICHE ON-PAGE SEO

• NICHE ADSENSE REKLAM YERLEŞİMİ

• NICHE OFF-PAGE SEO

• NICHE KAZANÇ

Eğitim sürecinde tüm soru ve sorunlarınıza 72 saat içerisinde dönüş yapma garantisi veriyorum.

Siteye ait tüm kurulum yönetim ve optimizasyon işlemleriniz tarafımdan yapılacak ve 12 ay süreyle takip edilecektir.

12 aylık süre içerisinde ekstra hiçbir maliyetiniz olmayacaktır. Tüm masraflar bize aittir.

Siteler niche olup sadece İngilizce olarak hizmet verilmektedir.

Hizmete Dahil: 1 yıl süreli alan adı, hosting, dedicated ip, SSL, wordpress tema ve eklenti ücretleri, cdn, 20 adet içeriğin hazırlanması ve verilerin girişi, 1 yıl süreli niche danışmanlık dahildir.

Hizmet Ücreti: 2.500 TL ( KDV dahildir )

Ödeme Yöntemi: Havale / EFT / Kredi Kartı ile sağlanabilir. Kredi kartı ile taksitli alım yapabilirsiniz.

Projemizdeki tüm müşterilere sözleşme ve faturaları adreslerine kargo ile iletilmektedir.