dört senedir bu işini içindeyim. oyun indirme alanında aktif bir web sitem var, üzerinde çalışıyorum. dediğim gibi backlink olmadan başarı gelmiyor, imkanı yok. zorlu kelimelerde 1. sayfadayım. şimdi örnek vererek siteyi ifşa etmek istemiyorum.

seo, web işleri ciddi işlerdir. eğer sıkı çalışır ve bir sitenizi tutturup buradan kazanç elde etmeye başlarsanız, yatırım yapın (backlink, markalaşma vb.) ve ilerlemeye devam edin. bir web sitesi ile kalmayın, sürekli genişlemeye devam edin. ben kazanç elde etmeye başladıktan sonra yatırım yapmadım, bundan dolayı elde ettiğim başarıyı kaybettim.

seo, web işlerine Nisan 2015'de başladım. ilk birkaç sene pek bilgim yoktu ve bu benim web siteme yansıyordu. şimdi seo bilgim var, devam ediyorum ancak o zamanlardan oluşturduğum 1000 içerik beni dibe çekiyor. şu an bu içerikleri kaliteli bir şekilde yeniden yaratmanın üzerindeyim : )

kendimi seo uzmanı vb. gibi sıfatlar ile nitelendirmiyorum. bu alanda bilgim var. sürekli gelişen bir alan ve gözlemlemek gerekiyor. bundan dolayı bu işten hoşlanıyorum.