siyahgiyen adlı üyeden alıntı
İkinci sorum da mesela kendi bloguma sadece etiketlerin olduğu bir sayfa yapsam , mesela aradıklarınız diye , bunun etkileri arasında olumlu tarafı mı fazla olur olumsuz tarafı mı ? Bunda domain yaşı , girilen özgün içerik sayısının etkisi varmıdır ?
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim
Etiket demek site içi bağlantı demektir. Bu bağlantıların fazla olması hiçbir şekilde arama motorlarınca hoş karşılanmamaktadır. Olumsuz tarafı çok daha fazla olur.
Domain yaşı yüksek oldukça altyapı sağlam ise SEO açısından etkisi vardır. Özgün içeriklerin SEO ya etkisi oldukça fazladır(belli kıstaslar içerisinde yapıldıkça)
Kakarotto adlı üyeden alıntı
Böyle bir şeyi ücretsiz yapıyorsunuz. Tebrikler.
Çoğu kişi hiç anlamadığı halde seo optimizasyonu diye bir yığın para istiyorlar.
Tekrar tebrikler, Allah utandırmasın.
Allah razı olsun kardeşim... Çok kişi dehşet paralar kaldırıyor bu işten helal yada değil...
Benim verdiğim SEO fiyatlarını, istenilen zamanda tamamlanma zamanlarında yapılmakta ve piyasadaki işlerin neredeyse %40 altında yapıyorum. Daha doğrusu "Hakkı neyse, onu istiyorum."
Örnek veriyorum Protech nicki arkadaşıma anasayfa tabanlı "Site içi Seo" çalışması yaptım. Aldığım ücret, ondan istenen ücretin 3 katıydı.
Benim yaptığım çalışma ve sadece "Başlangıçları ile" istediği kelimede çok sağlam bir şekilde ilerledi vesselam. Hakkını helal etti Allah razı olsun.
Benimde yaptığım işe saygı duydu ve hakkımı verdi vs. Arada sırada da olsa bazı şeyleri "Ücretsiz, helallik için" yapmak gerekiyor diye düşünüyorum. Site içi Seo ANALİZİNE adamlar sadece 150 200TL ücret alıyor vs.