Arkadaslar herkese selamlar öncelikle,
Ben belli alanda arastirmalarimi yapip,
Keyword analizleriyle, kucuk bir blog projesi tasarladim kafamda.
Malum google da sitemiz ust siralarda cikmadigi zaman bir anlami yok...
Tabii ki sabretmek gerekiyor, bunda hem fikiriz.
Simdi benim anlamadigim sey su,
Yanlisim varsa sizler duzeltin.
Ben bir alan adina otorite kazandirmak icin surekli olarak, ozgun ve kaliteli icerik girecegim; okey.
Ben bir alan adina otorite kazandirmak icin sosyal medyayi dogru kullanmaya calisacagim; okey.
Ben bir alan adina, yani web siteme, çok yeni bir domain olmasının dezavantajlari ile nasil basa cikacagim?
Ve bu alan adinin anahtar kelime ile özdeşleşmesinin artik bir anlami olmadigini ogrendim son zamanlarda bu dogru mu?
Yeni benim domain adresim, ornek veriyorum arabalar ile ilgili bir blog planliyorsam,
Domain “arabafiyatlari.com” oldugunda dezavantajli,
Domain daha spesifik; “wowwo.com” veya “sahibinden.com” ( ornek verdigim domain adreslerinin gercekte var olan sitelerin kalitesi olmadigini var sayarak dusunelim ) gibi anahtar kelime ile özdeşleşmediginde, google icin marka degeri mi taşımış oluyor? Ve bu domain adresi, arama sonuclarinda “arabafiyatlari.com” a gore daha avantajli mi olacak ?
Genel olarak sormak istedigim soru şu,
Bir web sitesi projesini google da ust siralara tasimanin tek yolu bu isin uzmanlarina basvurup profesyonel destek almak mi?
Dijital sektorde yillardir tecrubesi olan biri, bunu kendi basina, bir maliyet harcamadan yapmasi imkansız bir hale mi geldi ?