Merhaba Arkadaslar, Mantargames (Furkan ) Kardesimle Bugün Isimiz Tamamlandi ve Teslim etti. Arkadaslar Saglam ve Neticeye Odakli is Yapmak istiyorsaniz Gözünüzü Yumup Teslim Edebilirsiniz Projenizi, isin basindan itibaren Adim adim ilerleyerek ve göstererek kafamiza yatmayan bölgeleri istedigimiz gibi oluncaya kadar ve sabit calisincaya kadar erinmeden gücenmeden ekibiyle birlikte tüm istediklerimi istenilen zamanda Yapti, Helal Olsun,
ben daha önce Burdada *** dada cesili insanlarla calistim ve halada beraber calisirim, ama Furkan kardesimin is Disiplinine Gercekten Hayran kaldim. Laf olsun diye yazmiyorum.
Memnun Kaldigim icin yaziyorum, Parayi alip isi teslim edip arkasini dönmüyor bi cogu gibi, isini yapiyor titizlikle ve üzerinde duruyor.
uzun Lafin Kisasi, Projeniz var ise ve Sorunsuz bir sekilde Calismak isterseniz Sadece tavsiye edebilirim, Verdigim parayi Kurusuna kadar Hakkediyor Arkadaslar.
Ben ikinci Bi Proje icinde Bu arkadaslarla calismak istiyorum ve ilerde insallah 3. Projedede.
ben daha iyisini Tavsiye edene Kadar Kendi fikrim Mantargame suan En iyisi.
parayi kopartip sizi sallamiyor arkadaslar isinizi gercekten özenerek yapiyor ve Masallah Cok basarililar. Acik konusayim ilk basta tereddüt ettim ama iyiki tanismisiz diyorum Arkadasla..
ikinci Konsepte Görüsmek üzere hocam Hayirli isler..
Cok Tesekkür ederim Emeginize Saglik..