Hocam öncelikle çok teşekkür ederim.
Sitemde hukuksal sayfam var ve telif durumu söz konusu olduğunda ilgili film-diziyi direkt kaldırıyorum. Fakat tr hosting'de barınıyor sitem. Hosting ile iletişime geçtim ve telif hakkında konuştuk, verdikleri cevap aynen böyle.
Herhangi bir mahkeme durumunda bilgileriniz size danışmaksızın paylaşılır. Site mahkemelik olursa benim haberim dahi olmadan bilgilerimi paylaşıyorlar. Bu beni rahatsız etti, bu sebeple yurtdışı hosting arayışına girdim.
Ve bu arada yazınızda olan birkaç madde bende yok, hemen ekliyorum.
Sitemde hukuksal sayfam var ve telif durumu söz konusu olduğunda ilgili film-diziyi direkt kaldırıyorum. Fakat tr hosting'de barınıyor sitem. Hosting ile iletişime geçtim ve telif hakkında konuştuk, verdikleri cevap aynen böyle.
Herhangi bir mahkeme durumunda bilgileriniz size danışmaksızın paylaşılır. Site mahkemelik olursa benim haberim dahi olmadan bilgilerimi paylaşıyorlar. Bu beni rahatsız etti, bu sebeple yurtdışı hosting arayışına girdim.
Ve bu arada yazınızda olan birkaç madde bende yok, hemen ekliyorum.
Hocam ortalıkta çok fazla film sitesi var size en fazla telif bildirimi gelir kaldırmazsanız ısrarla mahkemeye giderler. Siz gene de çok sağlama almak istiyorsanız yabancı hostinglere bakın derim de sonuç olarak kanunlar açık bariz ortada bu kurallara uymak durumundasınız üzgünüm iyi bir siber suçlar çalışanı bu konunuz üzerinden iz sürerek sizin bilgilerinizi forum sitesinden de alabilir gizlenmek profesyonellerin karşısında zor olabilir de gerçi Türkiye'de ki siber suçların bu kadar güçlü bir altyapıya sahip çalışanları olduğunu düşünmüyorum.