Bak o zaman kımse bulasmadan al sana fikir.. İlerde büyürsen de bir şey istemem.. Ama tutma şansı fazla.. PHP bilgin var mı bilmiyorum var ise süper.. Öncelikle yabancı bir domain al.. bridge, link, relink gibi isimlerden türetebilirsin.. Albenili bir site kur.. Yalnız site sadece link paylaşımı yapacak. Sen içerik üretmeyeceksin link ekleyeceksin. Kullanıcı alanları oluştur. Kişilerde güzelce formları doldurup linklerini eklesinler.. Toplist sitesi tarzında değil sakın zergnet tarzında..

umarım anlatabılmısımdır. neyse anladın farz edıyorum ya da anlatabıldım.. Gercı zergnet'e bak anlarsın zaten.. barındırmak ıstedıgın kategorılerdekı dıger sıtelere guzel bır yazı hazırla. platformunu tanıt.. trendlerden lınk ekle gerekırse..ama abd, birleşik krallık, kanada, guney afrıka avustralya ulkelerının trendlerınden.. adsense var ise kısa zamanda kazanırsın dıye dusunuyorum. zergnet 2012'den bu yana tuttuguna gore.. ayrıca bu zergnettekı cocuklar oyun lınklerı ıle basladılar.. bugun bırcok fırmaya sahıp ama genelde aynı kısılerın lınklerı.. demek kı ıhtıyac duymuyorlar artık.. Dusun nyt, wsj bıle roportaj yapabılecek duzeydeler..

Ek: adsense demişim ayrıca adsense olmasa bıle anlasmalı fırmalardan kazancaksın asıl mesele o... parayı ver lınkın paylasılsın..

al sana macera...