BertuğErdem adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar size gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki seo için beklemeyin.3 ay olsun, 6 ay olsun 12 ay olsun diye bir şey yok. Market mi işletiyoruz mahallede :)
1,5 aylık sitelerim düzgün ve verimli şekilde çalıştığım son 1 haftadır günde 50 TL üzeri adsense kazanıyor. :)
Yardırın beklemeyin ve işten soğumayın.
16. yılıma girdim ama bazen insan yorulmuyor değil hani, keşke daha geç başlamış olsaydım demiyor değilim :) Taktiklere her zaman açığım, tavsiyen olursa dinlerim.
1ci sıradaki site büyük ihtimal kullanıcılarına istediğini verebiliyor. :D bu yüzden de sizin siteye sıçrama olmuyor.
Umarım ilerleyen zamanlarda o sıralamalara ben de gelebilirim :)
evet hocam benim konularımda 1. isen çok şeysin, ikinciysen hiçbir şeysin... Konu edebiyat olunca böyle oluyor maalesef.
Rakipler ne kadar fazla ise o kadar sıkıntı oluyor bize, aslında internet sektöründe düşük rekabet diye bir şey kalmadı desem yeridir. Daha önce sağlık sektöründeydim, muhteşem derece zor bir sektör.
Başarılar, umarım ileride "sitem ilk beş içerisinde" veya "sonunda ilk sıraya geldik" mesajlarınızı da görürüz....
Umarım hocam, çok isterim. Kendim bir şey kazanmıyorum.
vaaay gözün aydın. Sevindim
Çok teşekkür ederim :) Sağ olun, var olun.
Hocam bu düşünceden çıkın. Bu olayı kim başlattı bilmiyorum. SEO için şuan erken diye bir şey yoktur. Siteniz şuan SEO türevi çalışmalar için tamamıyle hazır.
Olay indekslerin oturmasıdır. Yani icerikleriniz googlede indekslendiyse, iç SEO tamamlandıysa(sitemap vs.) Her şey tamamdır.
Ben genelde 1 hafta sonra çalışmalara başlarım. Genelde yaptıklarım sosyal imlemedir. Nadiren aynı kategorideki sağlam sitelerden backlink veya tanıtım yazısı alırım iletişime geçip.
Olay indekslerin oturmasıdır. Yani icerikleriniz googlede indekslendiyse, iç SEO tamamlandıysa(sitemap vs.) Her şey tamamdır.
Ben genelde 1 hafta sonra çalışmalara başlarım. Genelde yaptıklarım sosyal imlemedir. Nadiren aynı kategorideki sağlam sitelerden backlink veya tanıtım yazısı alırım iletişime geçip.
Hocam daha önce sağlık sektöründe bu hatayı yaptım ve maalesef iyi sonuçlar almadım ben de biraz bekleyeyim dedim. O bekleme süresine kadar içeriğini zenginleştirmeye çalışıyorum.
Tasarım falan çok hoş fakat siteye girince header aşağı iniyor. Bence o çok saçma olmuş. Son konular gözükmüyor.
Teşekkür ederim. Aşağı indiğinizde header gözükmezde yukarı çıktığınız vakit gözükecektir (tabii aynı şeyden bahsediyorsak) :) Her yoruma önem veriyorum fakat ilk kez saçma olmuş kelimesini sizden duydum bu temada :) Yine de teşekkür ederim.
Sanırım barınaktaki hayvanlara yardım ediyorsunuz site geliriyle. Yaptığınız iş çok hoşuma gitti hocam. Tebrik ediyorum sizi. Ücretsiz olarak SEO hizmetinden faydalanmak isterseniz mesaj atabilirsiniz. Sağlıcakla..
Evet hocam sokak ve barınaktaki hayvanlar için kurulumu gerçekleştirdim. Umut ediyorum ki güzel bir yerlere gelebileyim, amacım hayvanlar kelimesinde (kendi anahtar kelimemde) Google'de ilk sayfada yer alayım sanırım benim için yeterli olacaktır. Anahtar kelimeler çok fazla ama rakipte çok fazla, sıralamalara girdiğim zaman insanlar çirkinleşiyorlar maalesef. Ellerinden geleni ardına koymuyorlar, madem hepimizin amacı bu canlar peki neden bir siteyi engellemeye çalışıyorsun ki?
Sadece site olarak demiyorum, sosyal ağlarda da böyle. Hiçbir insana zararımız olmadan yönlendirip bu doğrultuda hayvanlara yardım etmeye çalışıyoruz fakat insanların tek amacı karalama politikası bu da bizleri üzüyor.
Siz emek vereceksiniz bu emeğiniz karşısında ben mahçup düşmek istemem size, sağ olun var olun çok duyarlı insansınız bundan hiçbir şüphem yok ama emeğinizin karşılığını ben veremediğim zaman da kendimi kötü hissederim hocam
Tebrik ederim kardeşim...
Çok teşekkür ederim abicim Allah razı olsun sağ olasın var olasın.
hocam seoyu 1 yıl beklemek gibi bir hata yapmayın sakın. Hayırlı olsun bu arada :)
Çok teşekkür ederim. Aslında tam olarak oturmasını bekliyordum sitenin, Google'de yerini alabilmesi için 1 yıl boyunca özgün içerik ve özgün kullanıcılarla takılmalarını bekliyordum :)