Öncelikle hepinize teşekkür ederim , Uzun yıllardır wp ile haşır neşirim ancak bazı noktalarda bir türlü bulamadığım yada yapamadığım şeyler var

- Wordpress sitem için özel bir player istiyorum , kendi logomu , kendi adsense reklamımı yada banner reklamımı koyacagım , yda video öncesi görüntülü video gibi reklamlar oynatabileceğim kısaca youtube gibi bir player , youtubeden yayınladığım videolarda yine kendi playerimi kullanabilmek istiyorum bir yada birden fazla eklentiyle yada kodla bunu yapabilir miyimi ?

- Siteme ne zaman cache eklentisi kursam her zamankinden çok yavaşlıyor yada hız konusunda bir artış hissetmiyorum, hangi cache sistemini kullanmalıyım ve gerçekten cachelerin hız konusunda bir farkını gördünüz mü ?

- Facebook , fanatik.com.tr, vs gibi sitelerde resimlerden önce yada içerikden önce başka birşey çıkıyor , lazy load türü birşey ama tam olarak ne oldugunu bulamadım , bunu bilen var mı ve nasıl yapabilirim.

- Web sitede js_composer eklentisi sistemi birazcık yavaşlatıyor sizdede aynı sorun oluyor mu ?