Yoğun İstek Üzerine Yeni bir Sisteme geçmiş Bulunuyoruz .
Sistem Çok Basit Artık Sitemde Bakiyeniz Olması Durumunda Otomatık bir şekılde İstedıgıniz kadar Hesaba Max 2 Saniye İçinde Alabilirsiniz
Yapılacak İşlemler Sırasıyla Sosyofix.com Sitesine Üye olup İNTERNET HESAPLARİ Kısmından Bakiyeniz olması Durumunda Sistemde Mevcut oldugu Kadar Hesabı Satın al Diyerek Satın alırsınız
Satın almış Oldugunuz HESAPLAR ANINDA PANELE DÜŞER Kullanmaya Başlayabilirsiniz Üstelık Kredi Kartı ve Banka Kartı İle ödeme de Yapabilirsiniz
Yapılan Ödeme Bildirimlerinize Hızlıca Dönüş olmasını İstıyorsanız Aşagıda Bulunan Whatsap Numarasından Bize ulasıp Max 15 DK İçinde Bakiyenizi Tanımlarssınız .
Eğer Sistemde OLMAYAN Özel Bir Sipariş olarak hesap Satın almak isterseniz Yıne Whatsaap Tan İletişime Geçin Kısa bir süre İçinde hesaplarınızı Kurup Aktif edelim
Sistem Yapılan Dönüşlere Göre Geliştirilmeye devam edecektir Teşekkür ederim
-------------------------
FİYAT LİSTEMİZ
Mail onaylı Biolu Profil resimli
ADET FİYATI : 0.75 TL
Mail onaylı Biolu Profil resimli Mobil Onaylı
ADET FİYATI : 1 TL
En Az 1 Ay Önce Açılmış Mail onaylı Biolu Profil resimli Mobil Onaylı
ADET FİYATI : 1.5 TL
-------------------------
İnstagramda Mobil ve Eposta onaylı hesaplar acıyoruz Limitsiz bir sekilde
Hesaplar sıfır eposta ve mobil onaylıdır İlk maıl ile beraber verilecektir.
Satılan Hesaplar Özen Ve Titizlikle Seçilerek Açılmaktadır . Mobil onaya Düşen hesaplar Asla satılmaz.
Hesap isimleri Erkek , Bayan , Rastgele Olarak seçebilirsiniz
Hesaplarda Eposta Onayı , Telefon Onayı Yapılmış şekılde Teslim ediyoruz
Resim Biyografi Ekli Şekilde Teslim edilmektedir .
Hesaplar Tek tek elle açılmaktadır.
NOT
1 - Hesaplar farklı IP, TürkiyeProxy kullanılarak açılmaktadır.
2 - Mail olarak Özel Mail Uzantımız kullanılmaktadır.
3 - Mobil onay yurtdışı 'sanal' hatlardan yapılmaktadır. Numaralar tek kullanımlıdır.
4 - İsteğe Bağlı Türkiye Numarası İle Onaylama Yapılır .
5 - Hesap kapanması durumunda yardımcı olunulur.
6 - Açılan mail adresi tarafınıza iletilecektir.
Sık sık hesap satın alıyorum. Yeni sistem çok güzel olmuş. Üye olup, hesapları otomatik olarak satın aldım. Hayırlı olsun inşallah. :)
Sisteme bakiyeyi yüklemekle hesapları almak toplam 10 saniyemi aldı, otomatik işlemesi özelliğini gayet beğendim. Başarılı bir proje umarım stok bitmez.
Acil instagram hesapları lazım olmuştu. Ödeme yaptım anında hesapları aldım TAVSİYE EDERİM çok güzel site.
50 tane hesap alinmistir, 100 tane daha siparis verilmistir. @gkdmrx;'in sitesi tertemiz olmus ve duzgun calismaktadir.
Geçenin Saat 1.10 u Demeden hızlı ve işini mükemmel sekilde yapan birisi ilgisine tesekkür ederim.
Sistemine Üye oldum Saniyeler ıcınde hesabımı teslım aldım cok hızlı bır sistem.
50 hesap alındı, test edildi. hesaplar sorunsuz
Kendisiyle birkac kez ticarez yaptim. Son derece guvenilir ve hizli bir satici, kefilim.
Hizmet satın alındı Gerçekten onaylı hesaplar Teşekkürler . işinin hakkını veriyor
5 adet hesap için anlaşıldı, hızlı teslimat. Tekrar görüşmek dileğiyle teşekkürler
arkadasla 150 adet user resımlı bıolu maıl onaylı hesap ıcın anlasıldı.ucretı gonderıldı.
50 hesap alındı çok samimi ve ayrıca hızlı teslimat sağladı çok teşekkür ederim her zaman çalışırız inşallah
40 adet hesap alindi hizli ve güvenilir
20 hesap icin anlasıldı. hızı işlem guvenilir birisi :)
25 Hesap Alınmıştır ilgi ve alakasi için tessekkür ediyorum
30 Hesap için anlasıldı Hızlı bır sekılde teslım aldım umarım yakında yıne gorusucez :)
Hesaplar hızlı şekilde teslim alındı tebrik ederim.
50 Adet Hesap Alınmıştır ve Hızlı ve Zamanında Teslim Edilmiştir...
100 Hesap Satın Alınmıştır Hızlı İşlem Güvenilir Arkadaş A++
50 Adet Hesap Alınmıştır ve Hızlı ve Zamanında Teslim Edilmiştir...
Hayırlı satışlar, hesaplar sorunsuz bir şekilde alındı :)
Arkadaştan hesap satın alındı gayet ilgili ve işinin ehli hayırlı satışlar dilerim.
Instagram hesabı satın alındı. İlgi ve alaka için teşekkür ederim hocam. :)
10 adet hesap alınmıştır.hızlı şekilde teslim etmiştir.
10 Adet hesap alındı teşekkürler
2. çalışmamız ve verdiği hizmet, iletişim ile tekrar tekrar tercih edilecek birisi. 5 adet instagram hesabı alınmıştır.