kukuleta adlı üyeden alıntı
medyabayim kullanıcı adım burdakiyle aynı olduğu için tekrar belirtmedim. Beğeni servislerindeki fiyat artışı instagram çökmesi kaynaklı stabil hale gelince eski fiyatına düşüreceğiz dediğiniz için bekliyordum ama daha sonra düşürme niyetiniz olmadığını fark ettim. Ben sizin panelinizde çoğunlukla beğeni servisinizi kullandığım için onun ücretlerini biliyorum çünkü takipçi servislerinizi ne zaman kullansam bir haftada hepsi silindi diye şikayet geliyor.
S2 Türk ve anlık atan servisimizde henüz indirim yapamadık, data sayısı ve sistem stabil olduğunda, fiyat indirimi yapıldığında artacak olan sipariş sayısını kaldırabilir seviyeye geldiğinde indirim yapılacaktır. Beğeni konusundaki bu yüksek fiyatlar bizim için de sıkıntı verici emin olabilirsiniz.
Alternatif beğeni servisleri açıyoruz. Şu an S10 karışık beğeni servisimiz 0.20 TL den hizmetinizdedir.
Takipçi servislerinde tüm panellerdeki tüm servislerde ne yazık ki düşüşler olmaktadır. Mobil ve telefon onayı olmadan, havuza girmiş datalar, daha sonradan instagram tarafından onaya düşüyor ve hesap kapanıyor. Bu durumda takipçi sayısında düşüş yaşanıyor. Bir diğer ihtimal de organik datanın unfollow yapması. Bizim yapmadığımız ancak yapanların olduğunu duyduğumuz bir ihtimal de sistematik olarak unfollow yaptırılması (hesapları tekrar kullanmak için)
Her takipçi servisinde kullanılan proxy, data ve yazılım farklı olabileceği için düşüş oranları farklı olabiliyor. Biz de her zaman en az düşen servisi satmak istiyoruz. Siz ne kadar memnun olursanız biz o zaman büyüyebilir, daha fazla kişiye ulaşabiliriz.
Tüm samimiyetimle söylüyorum her zaman önceliğimiz Instagram hizmeti satan müşterilerimizin, işlemlerini en uygun fiyatlarla en iyi şekilde MedyaBayim üzerinden halledebilmesi.