-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteme anti-seo yapılıyor, %300 hit kaybettim. Ve gittikçe kötüye gidiyor. Pek fazla bilgim yok bu konuda, sadece search console üzeri en çok bağlantı veren siteleri inceledim ve hack yada değeri düşük sitelerden backlink alınmış. Disavow Links aracına,
domain: siteadı.com
şeklinde text dosyası hazırladım ve gönderdim. Ama neredeyse 5 gün oldu hala search console'da ilgili kötü siteler görünüyor. Sizden istediğim ise,
- daha detaylı ve en hızlı şekilde, siteme alınan backlinkleri gösteren aracın hangisi olduğu. (site yada program mümkünse ücretsiz, en azından şu sıralar)
- Disavow links aracını yukarıda nasıl kullandığımı yazdım, bu yaptığım doğru mu? Yoksa hatam var mı? Varsa doğru şekilde nasıl yapabilirim?
- Anti-seo saldırısının başka kontrol etmem gereken yöntemleri var mı?
Arkadaşlar, çoğu film-dizide ilk sırada çıkıyordum. Ama artık bu saldırıdan sonra bırak ilk sırayı, aramada bile çıkmıyor içeriklerim. Yardımlarınızı bekliyorum.
eka
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Linkler search konsolda gözükmeye devam eder. Linklerin disallow ettiyseniz başka yapmanız gereken bir işlem yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
gönderdiğiniz dosyanın utf-8 ve .txt olduğuna dikkat edin. okuduklarıma göre siz yolladıktan kısa bir süre sonra botlar algılıyormuş fakat ne zaman etki ediyor bilmiyorum. ben de dün gece yolladım, etki etmesini bekliyorum. anti-seo işleri insanın canını sıkıyor ve sıralamada ciddi kayıp yaşatıyor.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
metin belgesi direkt olarak utf-8 oluyor mu bilmiyorum. siz o domain listesini farklı kaydet yapın, orada kodlama kısmını göreceksiniz. onu utf-8 yapın.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam tam emin olmamakla birlikte disallow aracı ayda 1 güncelleme etki ediyor diye okuduğumu anımsıyorum. Bu yüzden bende geçen hafta gönderdiğim .txt dosyasını kontrol bile etmiyorum dedim ay başında kontrol edeceğim. Bu kötü backlinkler aynı zamanda spam skorunuda yükseltiyor ve bu da geriye itiyor. Site adı ne idi hocam