Inchredible adlı üyeden alıntı

az önce ingilizce bir kaynaktan okudum. disallow'dan gönderdiği linklerin kaldırılması on gün sürmüş ve eski sıralamasının %90'ını geri almış. ek olarak bir bilgi, https://websiteseochecker.com/spam-score-checker/ şuradan spam skorunuzu test edin. benim şu anda %17 ve bu çok ciddi bir sayı. muhtemelen google disallow işlem görünce burası da güncellenecek. ve disallow kabul edilse dahi hala bağlantılar kısmında gözükmeye devam ediyormuş. bunu kaldırmanın tek yolu ise, site sahibinden o bağlantıyı kaldırmasını istemekmiş... disallow sonrası önemli değil. önemli olan spam skorunun %1'i göstermesi.


Hocam spam skorum %1 olarak görünüyor. Değeri düşük tüm url adreslerini disavow aracına gönderdim. Umarım tez zamanda tekrar sıralamaya girebilirim.

robotercih adlı üyeden alıntı

Birincisi googleda linklerin güncellenmesi en erken 2 haftada bir yapılıyor. ikincisi spam skoru elbette önemli ama ben spamı %50 olup her kelimede birinci olan çok site gördüm... Yani o kadar da takmayın... Anti seo yapan kimse ona karşılık vermelisiniz... yoksa sürekli size kalitesiz link göndermeye devam ederler...


Hocam peki nasıl anlayabilirim anti-seo'yu kimin yaptığını?

Inchredible adlı üyeden alıntı

zararlı backlinkler zaten belli oluyor da, eğer tespit edemediyseniz https://www.semrush.com/backlink_audit/ buradan sizlere detaylı bir şekilde anlatıyor. backlinkin neden zararlı olduğunu anlatıyor. kayıt olun ücretsiz sorgu hakkınız var.


Hocam teşekkür ederim yardımlarınız için, üyelik açtım kurcalıyorum şuan