Seo gerçekten nedir ?
Wordpress sistem kullanıyorum.
Site hızlı açılsın diye minimal temalar kullanıyorum. Site çok çabuk yüklensin diye.
Konular açıyorum ve ben arama motorunda bu konuyu nasıl ararım diye düşünerek ona göre etiketler veriyorum.
Resimleri eklerken resim açıklamalarını ekliyorum.
Sosyal paylaşım sitelerinde konuları elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum.
Pingleme olayını tam bilmiyorum, o yüzden buna hiç girmedim.
Backlink olayına girmekten korkuyorum, aşırıya kaçarım siteye ceza gelir diye.
Sitedeki reklamları abartmadan kullanıyorum, ziyaretçi siteye girer girmez "üüüfff reklam dolu" deyip kaçmasın diye, sitede durma zamanı çok olsun diye.
Günlük olaylara dair konular açıyorum. Konu içi etiketleme olayı yerine , benzer konular / kategorinin diğer konuları gibi eklentiler kullanıyorum.
Seo bu değil midir ?
Yukarıda bazı kodların yanlış kullanıldığına dair açıklamanız olmuş, illa öyle mi kullanmak lazım ? center'i bildiğimiz center gibi kullansak, div align kodunu katmazsak zararı olur mu ?
Özgün yazı ve kopyala yapıştır yazılar arasında ne fark var ? Yani ben sizin dediğiniz şeyleri yaptıktan sonra ( sosyal medya paylaşım, ping, backlink vb.. ) ha özgün yazmışım ha kopyala yapıştır.
Bir de özel bir soru ; seo'dan anlıyor olmak güzel bir şey de , insanların size seo konusunu konuştuktan sonraki bakışları nasıl ? misal ; "herkes seocu olmuş" sözünü okuyunca ne hissettiniz ? seo ile uğraşan biri nasıl olmalı ?