Öncelikle hayırlı satışlar. Geçen sene projenizi görmüştüm para yoktu ve bu sene de yok artık belki seneye katılabilirim :) . Yalnız sormak istediğim-yanlışsam düzeltin-örnek proje kazançlarında kiminin kazancı aylık 500 lirayken kiminin 15 bin lira seviyesinde, niye bu kadar değişken acaba, bir de "%90 başarı ile tamamladık" diyorsunuz, kalan %10'luk başarısız kesimin yatırımına ne olmuş oluyor ?
Yüksek kazanç sağlayan ile az kazanç sağlayan arasındaki fark; projesine bizim dışımızda kendisi de katkı sağlar, ekstra emek verir, ilgilenir. Bizim koyduğumuz taşın üzerine ekstra taşlar koyar. Diğeri az çalışır, derslerle ilgilenmez, dökümanlara bakmaz, siteyi takip etmez.
Yatırım derken bu proje yatırımlık kazanç garantili bir proje değil. Bunu herkese ve sözleşmeler dahil her alanda net olarak belirtiyorum.
Bu proje eğitime dayalı kazanç garantisi olmayan ancak memnuniyet garantili bir niche eğitim projesidir.
Aldığınız niche eğitim ve dökümanlar sayesinde sıfırdan niche sektör bulup, kelime analizi yapıp, web sitesini A'dan Z'ye kurabilecek ve yönetebilecek duruma gelirsiniz.
Eğer projenin hiçbir aşamasıyla ilgilenmezseniz, kendinizi geliştirip üzerine birkaç tuğla koymazsanız, işlerim yoğun bakamıyorum derseniz kazanç da sağlayamaz, bilgi sahibi de olamazsınız.
Detay PM ltfn.
Süreç hakkında detaylı bilgi verir misiniz lütfen. İyi çalışmalar
Detaylı bir pm ala bilir miyim
detaylı bilgi verir misiniz lütfen. İyi çalışmalar
muhendisbey adlı üyeden alıntı
aşağıdaki konularda bilgi içeren bir dm alabilir miyim :süreç nasıl işleyecek
size yapıalcak ödeme şartları ? peşin mi alıyorsunuz, taksit imkanı var mı
minimum ödeme garantisi var mı ?
bu süreçte neye ne kadar zaman ayırmak gerekecek?
1 yıl sonra ne olacak?
Herkese PM gönderildi