Resim katmanının scale ya da position değerine ait a ve b noktası için 2 adet keyframe eklendiğinde iki aksiyon gerçekleşir. Sizin resminizde başla, yön değiştir ve dur olarak üç adet keyframe olabilir. Katmanınızın position ayarlarında bulunan keyframeleri inceleyin. Eğer en sonda iki adet keyframe var ise en sondakini silip kalan keyframe'i en sona sürükleyin.
Gerçekten bunu mu düşündünüz :) Peki , Hayırlı geceler dilerim, umarım arkadaş sorununu çözer.
Sadece p ye basıp bir başlangıç ve bitiş noktası ekleyip başlangıç noktasına 0 bitiş noktasına 100 vermek yeterliydi.
Çok deneyerek full çözülebilir yaptıktan sonra manuel olarak müdahale edilmemeli ve scale bölümüne karışılmamalı, karisilsada önce hayal edip sonra eklenilmeli.
Sadece p ye basıp bir başlangıç ve bitiş noktası ekleyip başlangıç noktasına 0 bitiş noktasına 100 vermek yeterliydi.
Çok deneyerek full çözülebilir yaptıktan sonra manuel olarak müdahale edilmemeli ve scale bölümüne karışılmamalı, karisilsada önce hayal edip sonra eklenilmeli.
Birinin çözüme kavuşmasından önce en önemli detay "sorunu" bilmesidir. Arkadaşın sorunun nasıl oluştuğunu görmesi önemli. En azından ben bunu önemsiyorum. Arkadaş sorununu çözdüğüne göre zaten bunun tartışılması da gayet anlamsız olur. İyi ramazanlar dilerim :)
sonererturk Sorununu ve çözümünü kısa bir video ile gösterdim, anlayamadığın bir kısım varsa yazabilirsin, saygı ve selamlarla :)
vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim ancak sizde çıkan uzun yay bende uzun olarak çıkmıyor. Sizin yaptığınız gibi son keyframe i düzenlediğimde çıkan yay sizinkinden farklı. Yayı ters tarafa yatırdığımda problemim çözüldü.
Görselde verdiğim keyframe değerlerini hep aynı yöne doğru kaydırdığımı belirtmek için kafamdan yazdım* Yakınlaştırılmış görsellerde keyframe noktalarını görebilmeniz için ürün fotoğrafının şeffaflığını düşürdüm*