Teşekkür ederim. Ben bu işe bilgi vermek için başladım ve zaten sitelerime Black Hat SEO yaparak benim ekmeğimi çoktan elimden aldılar (4000 üstünde wiki SİLDİM, 20 sitede hacklink buldum, yüzlerce siteden SEO adı altında yorum link sildirdim yinede bitmedi) o yüzden ben bir problem düşeceğini sanmıyorum. Hatta onların verdiği fiyatların %50 sine kadar kendi alanımda fiyat düşürerek piyasayı düşüreceğim.
WMAracı benim takıldığım, içerisinde GERÇEKTEN AİLE SICAKLIĞI hissettiğim bir WebMaster Forumu. Ben buradan ekmek yiyorum, bilgilerimi herkes görüyor, kimseden bilgi saklamıyorum. Bu şekilde de kazanmaya çalışıyorum, MADDİ olmasa da MANEVİ Olarak...
Bir kaç konuda konukluk yapabilirim :) Ama ilerleyen zamanlarda...
WMAracı benim takıldığım, içerisinde GERÇEKTEN AİLE SICAKLIĞI hissettiğim bir WebMaster Forumu. Ben buradan ekmek yiyorum, bilgilerimi herkes görüyor, kimseden bilgi saklamıyorum. Bu şekilde de kazanmaya çalışıyorum, MADDİ olmasa da MANEVİ Olarak...
Bir kaç konuda konukluk yapabilirim :) Ama ilerleyen zamanlarda...
Peki hocam. Her zaman bloguma beklerim. :)
Ek Olarak: Hocam benim bir sorum daha var. Benim blogum 9 Haziran tarihinden bu yana aktif. Şu ana kadar şablonumda meta ayarları dışında herhangi bir seo çalışması yapmadım, yaptırmadım. 1 aylık site için neler önerirsiniz? Alexa 626 bin ve günlük tekil 300 civarında. Benim amacım günlük 500'ün üstüne çıkmak. Bunun için ne gibi bir yol çizmeliyim? Şu an günlük 1 özgün yazı yazıyorum, gerekirse 2 bile yapabilirim yani.