Merhaba arkadaşlar. Googlenin sürekli algoritması vs. bir çok özellik geliyor her zaman. Bende haksız bir şekilde bundan nasibimi aldım. Yazımı benden çalan siteler beni geçti. Aylık3-4 bin adsense kazancım ciddi oranda düşünce bu beni moralimi çok bozdu. Düşündüm taşındım ve bir karar verdim ve iyi de yaptım. Sizlere de tavsiyemi vermek istiyorum.
Konunun asıl amacı sosyal medyanın gücüdür. Googleden hitler azalınca gelirim de otomatik olarak düştü hala toparlanmadı. Bunun üzerinde kredi çekip 10 bin civarında İnstagram hesabı satın aldım. Tamamen organik sayfadan günlük 7-8k hit çekiyorum. Sektöre göre ve yazının amacına göre değişir. En önemli konu tabiki görsel. Görsel ilgi çekici olduktan sonra yazılar okunuyor. Bu şekilde çektiğim krediyi siteden gelen para ödüyor ve fazlasıyla yetiyor. Diyeceğim odur ki tabi ki googleden de hit gelsin ancak İnstagramın gücünü kullanınca anladım. Artık webmastertols'a bile girmiyorum. İnstagramın gücünü kullanın. Google büyük haber sitelerine çalışıyor....