-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
emekli
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dediğim gibi Enes, zaten paylaşıyorum ama istatiklerde sadece sosyal medya var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Bir Engelli Olarak O Çaresizliğin,işverenlerin Bizleri Yarım Adam Statüsünde Görüp İşe Almaması.Toplumun Bizlere Karşı Bakış Açısı Aile İçerisinde Olan Problemlerler Ve En büyük Problem İşsizlik.Bu Sorunları Kafada Bitirmek İmkansız Bu Nedenle Ne Demek Olduğunu Çok İyi Bilirim.
Bunları Yazıyorum Çünki Şuanki Devletin Sistemi Eksik Bu Durumu Siyasete Çekilmesini İstemem Ama Bu Tip Konular Görünce Dayanamıyorum.Ankaranın Göbeğine Çıkıp Ne Eksiğimiz Var Lan Diye Bağırasım Gelmiyor Değil...
Halbuki Ellerimizde Yüzlerce Hitlere Sahip Sitelerimiz Var Bu Sorunu Siteler Aracılığı İle İnsanlara Duyursak Destek Olmalarını Sağlasak Devlet Yöneticileri Yine Sorunu Çözmez.
Ülkede Bilmem Kaç tane Engelli Var Diyip İşin İçinden Sıyrılan Bakanlarda Gördük Yav Kardeşim Bu Adam Aç Bu Adam Çalışmak İstiyor.İşverenlere Bir Kolaylık Sağla yüzde 40 Orana Sahip Olamayan İnsanlarda Çalışabilsin.
Yaşım 24 Yüzde 15 Engelli Raporum Var. 5 Yıldır Bu Rapor Orantasyonu Yüzünden Hangi Şirkete Hangi Firmaya Gitsem Yüzlerini Çevirdi.Engelim Bir Kulağımın Duymaması.En Son Bir Fabrikada Mevki Sahibi Bir İnsanı Referans Olarak Göstererek İşe Başladım.Normal İşci Olarak..
Bizler Hem Devlet Kadrolarından Hemde Özel Sektörden Devletin Yanlış Maddelerinden Dolayı Muaf Yemiş İnsanlarız.
Bu Mesajı Okuyan Kardeşlerim Abilerim. Çevrenizde Bu Tip Sorunlarla Cebelleşen İnsanlara Yardımcı Olun..
İyi FOrumlar
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
emekli
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçmiş olsun Dröztürk kardeşim, inşallah tez zamanda güzel bir iş bulursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teknoloji alanında rekabet etme şansın yok malesef, daha spesifik alanlara yönelmelisin, imkanın varsa yazılım öğrenmeni tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
Ü** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, blog yazmak ve blog yazarak gelir elde etmek oldukça sabır ve istikrar isteyen bir konu. Bu konuda gerekli adımları uygulayarak sabırla ilerlemeniz gerekir. Teknoloji ve benzer yüksek rekabetli alanlarda canınızı sıkmaktansa ilgili olduğunuz daha spesifik alanlara yönelebilirsiniz. Bu da olmazsa kişisel görüşlerinizi paylaşarak belirli bir kitle edinebilirsiniz. Blog yazarlarının sayfalarını ziyaret ederek ve yorumlar yaparak varlığınızdan haberdar edin onları, konuk yazar kabul eden bloglara misafir olun ve düzenli olarak içerik üretmeye devam edin. Sadece AdSense'e bağlı kalmayın. SEO konusunda verilen önerileri uygulayarak site değerlerinizi yükseltip tanıtım yazıları satmaya başlayın. Bu konuda hizlibul.com, backlink.com ve wmaraci.com'da ilanlar oluşturabilirsiniz. Biliyorum bunları uygulamak oldukça uğraş gerektiriyor ama başka alternatif yok maalesef. Ama internet dünyasından gelir elde etmek için tabi ki farklı alanlara da yönelebilirsiniz. Örneğin haber sitelerine ulaşabilir ve metin yazarlığı, editörlük gibi iş seçenekleri için istekte bulunabilirsiniz. Durumunuzdan bahsederseniz mutlaka yardımcı olacaklardır. Sağlıcakla kalın,
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba hocam,
İlk olarak az içerikle 10k 15k hit zor gibi bunun yerine az içerik, az hit, çok para kazandıran sektörleri zorlamanızı tavsiye ederim. Bunun haricinde farklı şekilde gelirler elde edebilirsin;
- Adsense harici tanıtım yazısı ve reklam alanlarını satabilirsin.
- Makale yazabilir editörlük yapabilirsin. (android konuştuğunu yazıya döken program mevcut, bu sayede pcye fazla oturmamış olursun)
- Sosyal medya ve kendi blog ağını oluşturup tanıtım yazısı veya reklam satışı yapabilirsin.
- Youtube üzerine yoğunlaşabilirsin.