emekliwebmaster adlı üyeden alıntı

Hocam yazılım konusunada bulaştım. App inventor ile Şakacı Piyano adında bir uygulama yazıp Google Play e yükledim. Tek başıma elimden gelen bu. İyi işler çıkartabilmek için uzman desteğine ihtiyaç var. Eğitim almadan başarılı olmak imkansız. Bizim ise ne eğitime ayıracak paramız ne de diyar diyar gezecek halimiz var. Bizler engelli insanlarız, toplumun büyük kesimi bizi hor görüyor. Ancak Dröztürk gibi sağlam bi tanıdık bulabilirsek ışe alınıyoruz.
Yazılım konusunda ne yapabilirim mesela? Tek başıma öğrenip kazanca dönüştürebiliceğim bir program varmı?
Adsense beni hayal kırıklığına uğrattı.

Dostum oncelikle ne yapmak istedigine karar ver website mobile uygulama vs. ama ben websiteyi sec derim para kazanmak istiyorsan. Sonrasinda website gelistirebilecegin dillere bak mesela java, c sharp, php, javascript vb. sonra bunlardan sana kolay ve guzel geleni secip youtube da aratarak ogrenmeye baslayabilirsin. Zaten basladiginda hicte zor olmadigini goreceksin.
Ardindan varsa bir hayalin veya projen onu gelistirmeye baslayabilitsin tabi bu kisim emek isteyen kisim. Eger bir fikrin yoksa yurtdisinda neler yapiliyor neler insanlarin ilgisini cekiyodr arastirip turkiyeye uyarlayabilirsin veya yurt disina da yapabilirsin. Ingilizcen yokaa paralelinde ingilizcenide gelistirmeni tavsiye ederim en azindan arastirdigin seyi anlayanilecej kadar cunku malesef butun kaynaklar ingilizce