Her işin ehli vardır. Herkes her işi yapamaz. Yapamıyorsanız farklı sektörlere yöneleceksiniz bu kadar basit. Diretmenin gereği yok. Bu işten herkes çok iyi paralar kazansa şirketler batardı :)

Birileri kazanacak birileri kaybedecek ki denge sağlansın. Saydığınız kategorilerin hepsinde de başarısız olduysanız siz bu işi yapamıyorsunuz demektir. Haliyle başta söylediğim gibi farklı sektörlere yönelmenizde yarar var.

İnternet öyle bir şey ki aklı kendine yetmeyen adam binlerce lira götürebilirken prof olacak adam 1 lirayı zor kazanabilir. Yani bu bir şeyin kanıtı falan da değil. Her para kazanan insan üst düzey bir bilgi birikimine ticari zekaya falan sahip olmuyor. En basitinden berbat tasarimlar yapan bilgisayar hakkinda zerre bilgisi olmayan yazilimdan ustun körü anlayan adamlar bile ahkam kesip cahil kesimden parayı götürebiliyor.

Kısaca bir şeyi üretmekten çok nasıl sundugunuz da çok mühim.

Şans faktörü de çok önemli tabii. Ancak o konuya maalesef çare yok