AdSense hesabınızı beraber yönettiğiniz için bir iş ortağınıza hesap erişimi vermeniz mi gerekiyor? Bugün, yoğun istek alan bu özelliğin AdSense arayüzüne eklendiğini bildirmekten memnuniyet duyuyoruz.

Bugünden itibaren, çalışma arkadaşlarınızı veya iş ortaklarınızı AdSense hesabınıza davet edebilir, hesabınızda oturum açmalarına, rapor çalıştırmalarına, ödeme bilgilerini yönetmelerine ve reklam kodu oluşturmalarına izin verebilirsiniz. Bu yeni kullanıcı yönetimi özelliği, AdSense hesabına bağlı Google Hesabı giriş e-posta adresini değiştirmek için de kullanılabilir.

Şu anda hesaplarda iki tür kullanıcıyı destekliyoruz: Yönetici ve Standart kullanıcı. Her iki kullanıcı türünün de AdSense arayüzüne tam erişimi vardır, ancak yalnızca Yöneticiler kullanıcı ekleyip kaldırabilir. Onaylanmış hesaba sahip bir yayıncı olarak, hesap erişim düzeyiniz "Yönetici" olarak ayarlanmıştır. Diğer kullanıcıları hesabınıza davet edebilir, Yönetici veya Standart kullanıcı olarak atayabilir ve gerektiğinde daha sonra bu ayarları değiştirebilirsiniz.

Diğer kullanıcıları AdSense hesabınıza davet ettiğinizde, başka hiçbir AdSense hesabına veya başvurusuna bağlı olmayan doğrulanmış bir Google Hesabı giriş e-posta adresi kullanmaları gerekeceğini lütfen unutmayın. Ayrıca, Google AdSense'in kullanıcılar arasındaki erişim anlaşmazlıklarında arabuluculuk yapamayacağını da bilmenizi isteriz. Dolayısıyla, hesap erişimini paylaşırken dikkatli olmanızı öneririz.

Kullanıcı davet etmeyle ilgili daha fazla bilgi edinmek ve mevcut veya davet edilmiş kullanıcılar tarafından en sık sorulan soruların yanıtlarını görmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.

Bu özelliğin AdSense hesabınızı daha verimli bir şekilde yönetmenize ve paylaşmanıza olanak tanıyacağını umuyoruz.
Kaynak:http://adsense-tr.blogspot.ie/2012/07/adsense-hesabnz-birden-cok-kullanc-ile.html