Beklenen an geldi. Sizleri merakta bıraktığım için kusura bakmayın. Açık arttırmada gözüme kestirdiğim için domaini burada paylaşmaktan çekindim. Rakipler çoğalmasın diye:p Yani daha kayıt ettirmemiştim konuyu açtığımda.
Yinede zorlu bir açık arttırma oldu. Son saniyeye kadar ilk teklifi ben verdim sanıyordum 4 kişi daha dadandı :) 57 liradan başladık 205 dolardan kapattım. Toplam vergilerle ödemem gereken ücret 1540tl oldu. (biraz koydu)
Meşhur domainimiz: sozcugazetesi com
Domain doğuş yılı: 2005
Tahmini değer 10,5k TL.
Evet şimdi birlikte çalışmak isteyenler, sıcak adsense parası kazanmak isteyenler fikirler yağsın :)
Google emmiye sozcu yazın ve bosluk bırakın ikinci sıradaki kelimeye bakın:) keywordumuz altın mı desem elmas mı desem bilemedim..
Benim aldığım domain ise futboltopu.com -> örnek
Örnek2: Google emmiye futbol yazınca ikinci sırada futbol topu tavsiye ediyor/çıkıyor.
Evet fikirler patlasın beyinler çalışsın. buradan parayı vurur muyuz? ortak olmak isteyenler fikirleriyle birlikte rezlesin mesaja yüklensin. Site adını hemen istemeyiniz ilk önce bir oturup konuşalım :)
Bu arada ödediğim miktar çok ucuzdu. daddy bu domain için 16k tl tavsiye edilen fiyat yazmış.