Merhaba,
Planlamakta olduğumuz farklı bir projeye geçtiğimiz için e-ticaret sitemizi satmaya karar verdik. Tüm banka, kargo, pazaryeri entegrasyonları, XML alma ve XML verme altyapıları hazır. Dropshipping anlaşması yapıldı, gerekli ödemeler yapıldı. Anlaşma yapılan firma ile hiçbir sorun yaşanmadı. Kar marjları %20-%198 bandında değişmekte. Halihazırda 11400 ürün bulunmakta. Ayrıca ürünlerini satmamız için hemen her gün firmalar aramaktadır. Günlük ortalama 500 tekil ziyaretçisi bulunmakta. Sosyal ağlar için xml ürün altyapıları ve entegrasyonları yapıldı. Pazaryerlerinden gelen siparişler anında site paneline düşer. Size sadece tedarikçiye ödeme yapıp alıcı bilgilerini iletmek kalır. Yerinizden kalkmadan sadece bilgisayar ve telefon ile tüm işlemleri yönetebilirsiniz. Tüm arama motorlarına kaydı yapıldı. An itibariyle 5000 üzeri google indeksi bulunmakta. Siteyle hiçbir şekilde ilgilenilmemekte olduğu için verdiğimiz rakamlar en dip seviyelerdir. İlgilenebildiğimiz dönemde 22000 üzeri indeks, 2400-2500 tekil ziyaretçimiz oluyordu. Pazaryerlerinde sayfamızın bilinirliği yüksek. Hiçbir platforma hiçbir müşteri ile hiçbir sorun yaşanmadı. Sorularına geç cevap vermek zorunda kaldığımız için birçoğuna maalesef satış yapamadık. Yazılımcıyız, gece çalışıyoruz ve elimizde büyük projelerimiz olduğu için bilhassa sabah saatlerinde gelen taleplere cevap veremiyoruz. Sabah gelen telefonlarla uyandırıldığımız ve diğer işlerimiz olumsuz etkilendiği için pazaryerlerindeki ürünlerimizi kaldırdık, siteyle vakit bulup ilgilenemiyoruz. Son olarak; alan adımız değeri yüksek bir alan adı. Güçlü anahtar kelimeler barındırır. Satışını yaptığımız portföy yüksek talep görmekte. Birkaç ithalat firması iş ortaklığı modeli önerdi ancak siteyle ilgilenemezken bu işlerle ilgilenmek mümkün olmadığı için kabul edemedik. Tüm bu sebeplerden dolayı alan adının değer kaybetmesini istemiyoruz. Sosyal medya kullanabilen, insan ilişkileri güçlü, eticaret hakkında az biraz fikri olan herkes, çok yüksek gelirler elde eder.

Ciddi alıcılar ile görüşülecektir. Tüm sosyal hesaplar, arama motoru hesapları, dizin hesapları, alan adı, site satılacaktır. Sunucu-barındırma- satılık değildir. Site taşıma işlemi tarafımızdan yapılabilir.

Satış bedelimiz $20000-Yirmi bin amerikan doları-dır. Pazarlık payı azda olsa bulunur. Site adı, url için PM gönderiniz. :)