-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar, yaklaşık 1 aylık olan mavinotlar com wordpress sitemin hitini arttırmak için önerilerinize ihtiyacım var. teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sosyal medya paylaşımları, facebook ve mix ten hit gelir
www.izmirdetabelareklam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CryptoCurrency
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
addmefast sosyal medya için güzel fakat siteye hit çekerseniz google anında farkeder. En nefret ettiği sitelerden birisidir aklınızda bulunsun. Analytics de bile gözüküyor hitin nereden sitenize yönlendirildiği.
burada puan kasmak için macro hazırlayın puan kassın dursun. o puanları kullanmak size kalmış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Hocam üye olduğumda 300 puan gibi bir şey verdi. Anladığım kadarıyla hem normal kullanıcılar var, hem de bot kullanan kullanıcılar. Hali hazırda blog için açtığım Twitter hesabında paylaştığım şeyleri görev olarak ekledim, paylaşılması ve beğenilmesi için. Örnek veriyorum son tweet için 10 tane beğeni alsın, 15 defa da tekrar paylaşılsın diye. Beğeniler işe yaradı mı bilmiyorum, ama attığım tweeti tekrar paylaşanlar sayesinde trafik aldım. Tabi verdiğim tweet birkaç tane etiket tutuyordu. O etiketi arayanlar ya da paylaşanların takipçilerince tıklandı diye tahmin ediyorum.
(Sol üstte Add Site/Page tıklayıp Type karşısına neyi istiyorsanız onu seçip alttakileri istediğiniz gibi seçebilirsiniz. Total Clicks karşısına toplamda kaç işlem istediğinizi, onun altına varsa günlük sınırınızı, onun da altına işlem başına kaç puan verdiğinizi yazıp...)
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam amerikadan hollandadan filan trafik gelir sıkıntı çıkmazdimi ya eskiden youtube kanalım için yapıyordum değişik değişik kişiler abone oluyordu
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Hocam benimki İngilizce, asıl onları istiyorum. Gördüğüm kadarıyla Türkiye'den gelmedi henüz.. Gelen de Twitter üstünden geldiği için içim rahat biraz, ama işin ayrıntısı bilmiyorum tabi.
Tosa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kurumsal Yönetim Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar Hocam Admefest Değil Ama Üzerinde Çalıştığımız Çalışmamız Sonunda Bitti Çok Profesyonel Oldu Hatta Şu Şekilde Size Bir Örnek Demo Yapabilirim.
Örnek 1- Sosyal Medya Facebook Referans Yönlendirme
Örnek 2 - Sosyal Medya İnstagram Referans Yönlendirme
Örnek 3 - Sosyal Medya Twitter Referans Yönlendirme
Örnek 4 - Sosyal Medya Facebook, Twitter, İnstagram ve Hikaye Referens Yönlendirm
Örnek 5 - Google Organik Arama ( Hangi Kelimelerle İsterseniz )
Ve Ayrıca Organik Aramalarınızı İster Masaüstü İster Mobil İster Tablet İsterseniz Karışık Gönderiyoruz. Daha Reklamlarını Yapmadık Ama Çığır Açıcak Bir Yazılım Yaptık.
Denemek İsteyenler ve Anlık Demo Yapmak İsterseniz veya İsteyen Olursa Bana Ulaşırsanız Yardımcı Olur Demo Yaparım Hocam. Hayırlı Akşamlar Dilerim