2013 yılında yayın hayatına başlayan sitemiz 2019 yılında teknolojinin gelişimiyle kendisini yeniledi. İş değişikliği nedeniyle satışa çıkardığımız sitemiz güncel olup, hiç bir arama motorunda banı bulunmamaktadır. Satış nedeniyle ay başı bir çok reklamları durdurduk. Mobil teması bulunan sitemizin aynı zamanda Facebook ve Twitter sayfaları da beraberinde verilecektir. Domaine lisanslı tema ile uzun yıllar kullanabilirsiniz.Mobil teması mevcuttur. Alan kişi içeriği komple kendi sunucusuna taşıyabilir. 6. Ayın sonuna kadar böyle de devam edebilir. Siteyi alan kişiye 1 yıllık domain süresi uzatılıp öyle teslim edilecektir.

Sitenin açılış tarihi: 2013

Kategori, sitenin içeriği nedir: Ulusal haber sitesi

Site için istenen fiyat: 9.000 ₺

Sitenin adresi : Haberson24.Com

Günlük hit sayısı: Organik hit 600 ile 1k arasında değişmektedir. (Facebook'tan destekleyerek bu oranı yükseltiyordum, sizin için önemli olan organik hit olduğu için sosyal medya tarafını paylaşmıyorum)

Ziyaretçi kaynağı: Organik hit çoğunluğu google üzerinden gelmektedir.

Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Wordpress sisteme dahil olarak 375 TL "The V5 Haber" teması da beraberinde verilecektir.

Hosting dahil midir: İstenirse 1 ay müsade edilebilir.

Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır

Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır

Yazılım lisans sonlanma zamanı: Wordpress + Ücretli Tema

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

NOT: Sitenin geçen ay iç ve dış seosu yaptırıldı. Kırık linkler düzeltildi. Site satışı olduğu için mevcut ajans aboneliği sonlandırıldı. Siteyi alan kişiye 1 yıllık domaini uzatıp öyle teslim edeceğim. Teşekkür şimdiden..

Çok detaylı yazmıyorum. Sektörü bilen kişi zaten konuya vakıftır. Hayırlısı olsun diyelim.

Forum Dışı Mail: selim.bayraktar@gmail.com