Siteyi açalı 1 hafta oldu.5. gün 100 hit, 6. gün 350, 7. gün 30 hit oldu.Bu kadar neden oynuyor ayrıca yeni açılan siteye neler yapılmalı ? Özgün site ama yükselme yok.
Hit durumu normal değil açıkçası... Yeni açılan siteye ne yapılmalı adlı makalemi yayınlamıştım. Buradan bilgilenebilirsiniz.
E-ticaret sitesinde özgünlük nasıl sağlanabilir ? Ürün kitlesi sığ buna bağlı olarak bizim sattığımız ürünleri başka siteler ve firmalar da satıyor. Bu google karşısında sitemizi sıkıntya sokarmı ?
Ve diyelim ki; sattığımız ürün bir araba olsun. aynı araba markasından 10 tane olduğunu varsayalım. örnek veriyorum 10 adet renault toros başlığı açıyoruz sitede ve bu 10 başlığada renault toros etiketi veriyoruz. bu bir sıkıntı çıkarırmı ?
Ve diyelim ki; sattığımız ürün bir araba olsun. aynı araba markasından 10 tane olduğunu varsayalım. örnek veriyorum 10 adet renault toros başlığı açıyoruz sitede ve bu 10 başlığada renault toros etiketi veriyoruz. bu bir sıkıntı çıkarırmı ?
Kendi firman başka firman o kadar önemli değil Google bunu anlayabiliyor. Siz özgünlüğünüzü kaybetmeyin... Etiketlerden bir sorun olmaz ama anahtar kelimeleri aynı kullanmamaya çalışın.
İlave olarak E-Ticaret Seo başlıklı makalemi okuyabilirsiniz.