-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese iyi akşamlar, hayırlı ramazanlar...
Mizaç olarak sessiz sakin bir insanım, hayvanları çok severim... Hep bir hayvan beslemek/bakmak istemişimdir. Ayırt etmem kedidir, köpektir vs diye apartmanda ikamet ediyoruz. Köpek bakmayı çok istedim ama malum köpekler, özellikle büyük köpekler apartman daireleri için çok uygun değil.
Geçtiğimiz gün bir arkadaşımıza gittik iftara, ev sahibinin bir kedisi var zaten, bahçesinde 3 tane yavru kedi bulmuş anneleri yok, 2 tanesini sahiplendirmiş bir tanesi kalmış.... o kadar tatlıydi ki :)... kucağımdan inmedi saatlerce... yani o akşam o kediyle eve dönmek istedim ama olmadı... hanımı razı edemedim... balkonda sigara içmeye çıktım hanım yanıma geldi... ya kedi ya ben dedi gülerek... bende güldüm, hatta sarıldım, canım dedim (valla bak) ama diyemedim... olmadı.... benim tercihim "kedi" diyemedim...
Pişmanım, sormuşken keşke deseydim.....
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Hocam evde gündüzleri birkaç saatliğine bile olsa birileri varsa kuşta düşünebilirsiniz. Kanarya, muhabbet, papağan.. cennet papağanı var bende, yeğenin kanaryası ve muhabbetiyle birkaç ay geçirdi onların taklidini yapıyor, ele geliyor.. sabah sizin kalkış saatinize alışıyor, o saatte geç kalırsanız bağırıp çağırıyor..
Kedi kabul görmese de ya güzel bir kuş?.. inanın biraz zaman geçirince stresi alıyor, iyi zaman geçiriyor insan..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Edit, kategori geyik’miş. Ciddi değildir sanırım
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Bende bir köpek bakmayı çok istiyorum ama evde bakımı hem ailr hem çevre için olumsuz geliyor. Bahçeli bir evim olsa ilk işim köpek almak olurdu
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Muhabbet kuşu alın hocam, siz onu rahat bıraksanız da o sizi bırakmaz. Çılgın hayvanlar, ilgi manyağı psikopat şeyler. Ne sinir kalır nede huzursuzluk, tavsiye ederim. (bende 2 tane var, şuan yatıyorlar)
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Hamster alın çok sempatik 😀 ben 2 yıl besledim arada kafesten kaçıyordu aksiyon oluyor evde :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam yenge görmesin bu konuyu :D şaka bir yana kedi değilde son günlerde kız bebekler çok şirin gelmeye başladı gözüme umarım Allah bana da isteyene de nasip eder. Dün gece sevdim biraz kocaman gözleri vardı masum, masum. Nasıl içim gitti anlatamam
2 kişi bu mesajı beğendi.
Premium01
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Pazarlama
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende çok istiyorum sahiplenmeyi ama evin maalesef uygun olduğunu düşünmüyorum. Şöyle bahçe içinde bir evimiz olaydı ne iyi olurdu :)