Eren yine boş işlerle uğraşıyorsun :) Eline sağlık kardeşim. Yalnız adettir sorayım. Temanın kodlama yapısından SEO uyumuna kadar kendi bildiklerime göre değiştirmek ve bazı şeylerle biraz oynamak istiyorum eğer müsaden varsa :) Tema eğer aklımdaki gibi bir şey olursa temayı değiştirmeyi düşünüyorum :)
Tamamdır :)
hocam eline sağlık çok güzel olmuş.Ama bir kaç sıkıntı yaşıyorum.
1. 468x60 reklam alanına adsenseden reklam ekleyince kayma oluyor çok kötü duruyor.
2.style.css dosyasını visiual studio gibi bişeyle düzenleneyor not defterinde açınca kod çıkmıyor bende o visiual şeyisini kullanamadım.
yardımcı olursan çok dua edecem bu ramazan ayında :)
3. kategorilerden filan yazılara bakınca 5 saat önce yazılmış görünüyor hepsi. ama anasayfada böyle bir sorun yok onu çözmedim bir türlü
1. 468x60 reklam alanına adsenseden reklam ekleyince kayma oluyor çok kötü duruyor.
2.style.css dosyasını visiual studio gibi bişeyle düzenleneyor not defterinde açınca kod çıkmıyor bende o visiual şeyisini kullanamadım.
yardımcı olursan çok dua edecem bu ramazan ayında :)
3. kategorilerden filan yazılara bakınca 5 saat önce yazılmış görünüyor hepsi. ama anasayfada böyle bir sorun yok onu çözmedim bir türlü
1. ve 3. cevap Adsense'in reklamlarını değiştirmeyi unutmuşum. Düzenleyip atarım.
2. NotePad++ ile açarsanız düzenleyebilirsiniz.