-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir domain aldım çok mutluyum tam aradığım bir domain ve değeri yüksek bir domain tam projelik böyle bir domain nasıl daha önce alınmamış anlamış değilim alınmış mı daha önce bilmiyorum bunu öğrenebilir miyim?
Birde domain aranma hacmi yok ama çok değerli özellikle benim gözümde sizce bu domain aranma hacmi yok diye önemsiz mi? (Benim gözümde hiç bir zaman olamaz).
Domain ismini daha sonra açıklayacağım.
Bu domaini aldığıma halen inanamıyorum.
Birde içerik falan girmeyeceğim kendi projemde kullanacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Direkt olarak domainin aranma hacmi olması iyi olurdu ama diğer şekilde de içerik girerek kendi hacminizi yaratabilirsiniz. Bence iki taraf da birbirini görmüş beğenmiş bize söz düşmez :D hayırlı olsun
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domainin alt aranma hacmi çok yüksek okul aranmıyor mesela kalem aranıyor okul bahçesi aranıyor o şekilde ve her sektöre uyan bir domain.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
8 yıl önce n11 ifadesinin kimse için bir önemi yoktu. Aranma hacmi de muhakkak 0 di. Ama gel gör ki günümüzde arama hacminde derece yapmış bir arkadaşınız.
Demek istediğim domain çok da önemli değil. Ha alanla alakalı olursa artısı muhakkak olur. Ama mesele sadece bütçe. yugoslavakyalilastiramadiklarimizdanmisiniz.com bile reklami basınca arama hacmi yükselir.
Sizin için önemli bir domaine değer verip suyunu arpasını eksik etmezseniz ilerde o da size ekmek yedirir. Yoksa alayım köşede dursun 2 hafta sonra birisine satarım, foruma bu domainle ne yapabilirim tarzı konular açacaksanız şimdiden geçmiş olsun. Domain ölüdür.
1 kişi bu mesajı beğendi.
baltazar
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aranma hacmini boş verin siz bu istek ve arzuyla o domainden çok güzel işler çıkarırsınız zaten :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
http://web.archive.org sitenin bir aktifliği varsa buradan geriye dönük kontrol edebilirsin.
http://research.domaintools.com/research/whois-history/ buradan da whois geçmişini öğrenebilirsin fakat üyelik istiyor sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
okur yazar
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sicili temiz mi. yoksa ben de çok bulmuştum öyle. sicili temiz olmadığı için iptal ettim, uğraşamam dedim