-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba bi müşterime web sitesi yapıyorum da basit bir web sitesi için 95 dolar sunucu maliyeti mantıklımıdır. Tanıtım amaçlı kurulan bir web sitesine. Bu firmalar niye işi bilmeyene bu kadar uçuk fiyat çekerler ki anlamıyorum.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İşi bilenden para alamayacağı için, bilmeyeni silkmek daha kolay oluyor
1 dolara yayınlarsın geriye kalan 94 dolarlada çok kral yemek yenir 😬
1 kişi bu mesajı beğendi.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
alicangrafikEğer belirttiğiniz şekilde "basit" türde bir web site ise yani düşük hitli, düşük boyutlu, host kaynaklarını tüketmeyecek, hostta olmayanın dışında modül talep etmeyecek düzeyde ise ilgili tutar doğal olarak biraz yüksek diyebiliriz.
iyi çalışmalar dileriz.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Eğer o sunucuyu firma yönetiyorsa, belirli bir seviyede saldırı ve güvenlik koruma paketi sunuyorsa, güncelleme desteği veriyorsa, cpanel ya da litespeed lisanslar gibi vb. şeyler sağlıyorsa niçin mantıksız olsun?
2,5$ 'a kurulan sunucuda her şeyi düzenli olarak sizin yerine getirmeniz gerekir. Sunucu bilginizin olması, güvenlik önlemlerini alabilmeniz, php version güncellemesi gibi şeyleri yapabilmeniz ve ücretsiz paneller kullanmanız gerekir. Kalki ki 1CPU gücü ve RAM kapasitesi maksimum 1gb olacaktır. (ortalama)
Tabii sizin bahsettiğiniz sunucuda bu hizmetler veriliyor mu orasını bilemem ama günümüzde destek olayı para ediyor.
Örneğin Genesis teması satın aldığınızda demo içeriği StudioPress'e kurdurursanız 600$'a kadar para isteyebiliyorlar. Ee tabi 129$'da tema satın alma masrafı var. Ne yazıkki yapılabilecek bir şey yok günümüzde zaman satılıyor artık. :)
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok haklısın hocam.. Bu gerçekten banada koyuyor.. Adamın işi için mesela uyumadan 1 hafta boyunca çalışıyorum, ben 500tl fiyat çekiyorum, indirimde yapıyorum. Yaptığım iş şuydu buydu diyorum kendime, aslında değeride bu vs. diyorum. Resmen emek parası dahi katmıyorum işin içine.
Bir müşterimle mesela eski yaptırdığı iş hakkında konuşuyoruz, bir bakıyorum eski iş yaptırdığı adam reseller hosting almış (o site için değil tabi, tüm müşterileri için bu reseller paketi kullanıyor. Veridyenden almış reselleri) hosting için 200 fiyat biçmiş, site için, 500 tl fiyat biçmiş, bir tema kurmuş(nulled) yollamış. Siteyi görsen zaten 15 saniyede açılıyor, her yerinden hacklink sıçrıyor.
Bir müşterimde mesela seocu tutmuş, url yönlendirmelerine kadar ben yapıyorum, müşteridir, baş tacıdır diyerekten. Sizin seocu ne iş yapıyor diyorum, o sadece rapor çıkartıyor biz düzenliyoruz diyor.. Seocuda ne seocu.. Müşterim robots.txtden, Disallow: /wp-content/plugins/ kısmını silmemi istemiş, sebebide javascript dosyalarını engelliyormuşuz, google açısından zararlıymış :/ gelde hem o sözde seocuya hemde müşteriye anlat dimi..
Yani gerçekten bilmeyen insanları çok tokatlıyorlar.. Ben bilmeyenlede, bilenlede aynı titizlikte çalışıyorum, bilmeyenlere çok daha ilgili davranıyorum, bir çok seyi anlatıyorum. Belkide piyasaya olması gerekenin altında fiyatlar çekiyorum..
Elalem gidip 10-15tlye aldığı vpsyi 600e kakalıyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
gayet mantıklı adam kişiye 10 dolara yaptırıp 2 gün sonra telefonla bile ulaşamayacağını bildiğinden gidip firmaya yaptırıyor orada da vergisi cartı curtu sürekli desteği derken 100 doları (yıllık) buluyor fiyatlar genelde bu civardadır.