netbozum
tr.link

Sahifa Temada boşluk

15 Mesajlar 2.132 Okunma
acebozum
tr.link

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

AdaletinSesi adlı üyeden alıntı

hukuk.net ana sayfada alt blokların sağ tarafında boşluk var.

Bileşenlerde alanlar var ama kaldırılamıyorlar.

Ayrıca ana sayfa düzenleme kısmında da ekranı full yapma ayarı yok. Yani tema yapımcıları eksik bir şeyler yapmış gibi.

Ana sayfanızda kullandığınız Slider dan sebep side bar boş görünüyor. Sayfa düzenlemeden Page Builder kısmında Slider Setting ten yapılandırmanız gerekir.

Son yazılar kısmındaki boşluk Bileşenlerde bulunan Primary Area Widget içerisine dilediğinizi sürükleyip alanı değerlendirebilirsiniz.
AdaletinSesi

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

AdaletinSesi AdaletinSesi ... Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek yok
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 602
  • Beğeniler 224 / 166
  • Ticaret 4, (%100)

dargman69 adlı üyeden alıntı

site adresini atarmıssınız, yıllardır kullandığım tema, sorunu tam anlayamadım

enerjiveguc adlı üyeden alıntı

Ana sayfanızda kullandığınız Slider dan sebep side bar boş görünüyor. Sayfa düzenlemeden Page Builder kısmında Slider Setting ten yapılandırmanız gerekir.

Son yazılar kısmındaki boşluk Bileşenlerde bulunan Primary Area Widget içerisine dilediğinizi sürükleyip alanı değerlendirebilirsiniz.

Yine olmadı. Benim sahifa tema ayarlarının sidebar bölümünden yeni sidebar oluşturup düzenlemem lazım. İsim olarak yeni sidebar oluşturup ekliyorum ama düzenleme yapamıyorum.

• Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

Yine olmadı. Benim sahifa tema ayarlarının sidebar bölümünden yeni sidebar oluşturup düzenlemem lazım. İsim olarak yeni sidebar oluşturup ekliyorum ama düzenleme yapamıyorum.

Mevcut "Primary Area Widge"t alanına istediğiniz widgetleri Bileşenlerden sürükleyip yapılandıramıyormusunuz. Örneğin orijinal temaya baktığınızda orada Sosyal İkonlar ve Reklam widgetleri kullanılmış.

Yeni sidebar oluşturmanız birşey ifade etmeyebilir. Neticede temadaki sidebar widgetler birer şablondan ibaret. Boyutları, sekmeleri var. Ancak siz sidebarda kullanmak istediğiniz widgetleri belirleyebilrisiniz.

Yine de biraz daha bekleyin, farklı çözüm önerisinde bulunabilecek arkadaşlar çıkacaktır.
AdaletinSesi

kişi bu mesajı beğendi.

AdaletinSesi AdaletinSesi ... Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek yok
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 602
  • Beğeniler 224 / 166
  • Ticaret 4, (%100)

enerjiveguc adlı üyeden alıntı

Mevcut "Primary Area Widge"t alanına istediğiniz widgetleri Bileşenlerden sürükleyip yapılandıramıyormusunuz. Örneğin orijinal temaya baktığınızda orada Sosyal İkonlar ve Reklam widgetleri kullanılmış.

Yeni sidebar oluşturmanız birşey ifade etmeyebilir. Neticede temadaki sidebar widgetler birer şablondan ibaret. Boyutları, sekmeleri var. Ancak siz sidebarda kullanmak istediğiniz widgetleri belirleyebilrisiniz.

Yine de biraz daha bekleyin, farklı çözüm önerisinde bulunabilecek arkadaşlar çıkacaktır.

Yok zaten sorun orada. Ben widget kullanmak istemiyorum. Bu yüzden boşluk oluştu ama çözüm bulamazsak bir iki tane ekleyecez mecbur :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

Yok zaten sorun orada. Ben widget kullanmak istemiyorum. Bu yüzden boşluk oluştu ama çözüm bulamazsak bir iki tane ekleyecez mecbur :)

Eğer ki Temanın ana sayfasında widget kullanmak istemiyorsanız, temanın iç sayfalarından birini (fullwith olan) ana sayfaya dönüştürmeniz gerekir ki, tam sayfa alanı doldurmuş olursunuz. Temanın mevcut ana sayfasında sidebar da widgetler için alan var, o siz o alanı kullanmayı tercih etmezseniz boş duracaktır. Alt sayfalarda da sidebar boş görünüyor.

Siz tüm sayfaları fullwith tercih etmelisiniz. Ama fullwith olan sayfayı tercih etmelisiniz, temayı fullwith yapmanız sorununuzu ortadan kaldırmaz.
Blog konusu sayfalarınız fullwith. Alttaki sayfayı ana sayfa yapabilirsiniz...

AdaletinSesi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al