-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi | Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wordpress alt yapısı ile desteklenen bir blog kuracağım. Tema üzerine araştırma yaptım.
Hız bakımından, seo bakımından, kodlanış bakımından gayet idael, hatta üst düzey denilen ücretsiz wordpress temalarının olduğunu okudum. Ama önerilmemesinin bir sebebi vardı. "Özgünlük"
Tema ücretsiz olduğundan ötürü bir çok kişi tarafından kullanıldığı için özgün olmadığına değinilmiş.
1- Bu durum Google da üst sıralarda çıkmak için çok önemli mi? Temanın seo optimizasyonu, hızı, kodlanışı iyi olsa bile; Google gözünde çok büyük eksi yer miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilinmiyor
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Bence böyle birşey yok içeriği özgün olsun warez olmasın tema hiç sorun olmayacaktır bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi | Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkürler fikrinizi belirttiğiniz için. Ücretli temalara bakıyorum 30 dolardan başlıyor, gittiği yere kadar. Malum dolar da uçmuş. Ücretsiz temalardan bir tanesi ile işi çözmek istiyorum.
Umarım bunun dezavantajını yaşamam.
Belki vardır denemesini yapan; sonuçları, tecrübelerini paylaşabilecekler. :) Beklemedeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
WordPress'in kendi temasını kullanabilirsiniz. 2019 yılında çıktı ve tamamen SEO, hız uyumlu :)
Biz kendi sitemizde WordPress'in kendi teması olan Twent Nineteen kullanıyoruz. Tabii WordPress destek sitesi olduğumuz için WordPress'in dışına çıkmadık tasarlarken sadece Gutenberg kullandık. Siz yine Sayfa tasarlarıcı eklentiler yardımıyla istediğiniz gibi şekil verebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
herhangi bir etkisi yok. ücretli-ücretsiz kullanabilirsiniz ancak crackli temalar kullanmayın.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
SeceAVM
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
E Ticaret
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Warez temada sıkıntılı kod olmadığı sürece bence bı problem yok tabi işin hak yönünü saymiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İki sene önce colormag temasının ücretsiz versiyonu ile adsense aldım ve hedeflediğim anahtar kelimede ilk beş içerisine yükseldim... Ücretsiz tema ile de oluyor yani... Başarılar diliyorum...