aries adlı üyeden alıntı

İki sene önce colormag temasının ücretsiz versiyonu ile adsense aldım ve hedeflediğim anahtar kelimede ilk beş içerisine yükseldim... Ücretsiz tema ile de oluyor yani... Başarılar diliyorum...


Baktığım ve beğendiğim temalardan bir tanesiydi. Tam yerinde oldu örneklemeniz. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.

SeceAVM adlı üyeden alıntı

Warez temada sıkıntılı kod olmadığı sürece bence bı problem yok tabi işin hak yönünü saymiyorum


Bu tip temalarda bahsettiğiniz gibi kodlara açıklar ekliyorlarmış sanırım. Kod bilgim de yok. En iyisi ücretsizlerden yürümem olur sanırım. :) Teşekkür ederim fikrinizi belirttiğiniz için.

Inchredible adlı üyeden alıntı

herhangi bir etkisi yok. ücretli-ücretsiz kullanabilirsiniz ancak crackli temalar kullanmayın.


Bu kadar kişi yanılıyor olamaz herhalde. İçim rahatladı bu yorumlardan sonra. :) Teşekkür ediyorum fikrinizi belirttiğiniz için.

sworks adlı üyeden alıntı

WordPress'in kendi temasını kullanabilirsiniz. 2019 yılında çıktı ve tamamen SEO, hız uyumlu :)

Biz kendi sitemizde WordPress'in kendi teması olan Twent Nineteen kullanıyoruz. Tabii WordPress destek sitesi olduğumuz için WordPress'in dışına çıkmadık tasarlarken sadece Gutenberg kullandık. Siz yine Sayfa tasarlarıcı eklentiler yardımıyla istediğiniz gibi şekil verebilirsiniz.


Bahsettiğiniz temanın canlı demosuna baktım. Tek bir ana sayfa üzerine kurulu gibi duruyor. Tabii özelleştirmeleri ile menüler eklenebiliyorsa olabilir. Siteyi açtığım vakit bakacağım. Teşekkürler yorumunuz için.