Bu konuda hepiniz birçok olay yaşamışsınızdır. Ticaret etiği konusunda insanımız çok zayıf. En basitinden 2 3 gün önce bir iş aldım burada kurumsal bir üye kendisi 20tl lik paket aldı neyse ben normalde iş öncesi ödeme alırım senelerdir tic yapıyorum burada vs.. banka hesabını attım ücreti geçince isim soyisimle belirtirseniz sevirim dedim çalışmaya başladım
O gün dönüş yapmadı(ücreti yatırmadı) ertesi gün çalışmanız ücreti yatırmamış neyse olabilir unutmuştur vs.. dedim kendisine tekrar durumu ilettim unuttum cart curt dedi önemli değil şimdi geçebilirsiniz dedim hemen geçiyorum dedi o gün de ücreti geçmedi. Bugün çalışmasını teslim ettim ücreti hala geçmediniz diye belirttim görüldü yaptı bıraktı.
Şimdi 20tl için ben bu adama ne diyeyim. 20 tl için şikayet konusu açmaya da utanıyorum. 20 tl de değil mevzu ortadaki etik olmayan durum. Bir ton bahane üretecek biliyorum lakin bir ibana eft veya havale geçmek kaç dk sürüyor? kaldı ki ne zaman mesaj atsam 2 3dk için görüyor yani tel veya pc kullanıyor sürekli 1 2dk ayırıp ücreti göndermiyor.
Ağzını açsa 20tl nedir cart curt atar tutar eminim. Şimdi ben ne yapayım? Paradan yana dertli değilim fakat şu tarz hareketler acayip canımı sıkıyor.