Adam kurumsal üyedir vs.. diye biraz esnek davrandım 20tl zerre umrumda değil fakat ortada etik olmayan bir durum var. Dün hemen gönderiyorum dedikten 1 2dk sonra ücretin gelmesi lazımdı. Kurumsal üye olup cebinde 20tl olmayan adam yoktur sanıyorum. Fakat bu umursamazlık bu etik yoksunlugu beni rahatsız ediyor
Birine ödemeyi daha sonra yapacaksanız mesaj atar durumu belirtirsiniz karşıdaki de uygun görürse anlaşırsınız olması gereken budur. Fakat sanki ben ürün aldım 3.kez ücret için mesaj attım artık ücreti göndermediniz yazmaya utanıyorum. Bu saatten sonra da daha ücret konusunu belirtmem direkt olumsuz tic puanını yapıştırırım. Çalışması da fazla fazla yapıldı. Bizim insanımız neden böyle cidden anlamıyorum. İnsanca davranmak bir şeyleri insanca çözüme kavuşturmak olanaksız. İlle bir zorda bırakma durumu olacak. Atacağım tic puanından sonra ödeme gelse dahi yönetimden kaldırmamasını talep edeceğim çünkü ortada etik olmayan ve bir kurumsal üyenin hele hiç yapmaması gereken bir durum var. Çalışma 1 2 gün gecikse kıyameti koparırlar ama