nettebugun1 adlı üyeden alıntı
Backlinkcigeldi o yaptığından utanmıyorsa, siz de kuruş olsa hakkınızı talep etmekten geri adım atmayın hocam. gecenin bir yarısı, envai çeşit işle uğraşmak dururken burada, bilgisayar başında emek harcıyorsanız, sizinle zaman geçirmek isteyenlerin de hakkı var. onlara ayıracağınız zamanı, 20 tl ödeme bahsini açan kişiye ayırmış oluyorsunuz. size yazık değil mi? sizinle az daha zaman geçirmek isteyenlere yazık değil mi? madem ufak bir para, öder. madem yaptığınız iş 20 tl'lik ufak bir iş, kendisi yapar. tatlı tatlı yemenin acı acı geğirmesi olur hocam. varsın olsun işi aksasın. sebepsiz yere insanların emeğini sömüreceğine, onları enayi yerine koyacağına, şapkasını önüne alıp düşünsün. umulur ki gelecek için ona bir ders (iyilik) vermiş olursunuz..ASametYildirim adlı üyeden alıntı
Burada önemli olan miktar değil iş ahlâkıdır. Ayrıca bu gün 20tl ödemeyen yarın 20.000tl ödemez. Yol yakınken şikayet konusu açmanızı öneririm. Bu sayede hem bundan sonra yapacağı ticaretlerde iş ahlakı nedir öğrenir hem de başkalarının canının yanması engellenir.Tekrar vurgulamak istiyorum burada önemli olan para değil iş ahlakı. Şikayet konusu açmanızda yarar var.
Sabah güzel bir tic puani geçecegim sonrasinda o puani sildirmek icin kostursun dursun hocam. Bu tarz insanlara yukaridaki hocamin dedigi gibi bos yere vakit harciyorum. Gecenin kaçi canımı sıkan konuya bakın. Günlük hayatta envai çeşit problemle baş etmeye çalışıyoruz birde bunlar cekilmiyor. Ben profiline notumu düşerim calisma yaptiracak is verecek olan girer yorumumu okur sonrasinda karar verir. Kendisi sikayeti sildirmek icin konu vs.. acarsa da kendisi bilir gayet guzel sslerle profiline ekleyecegim yazi gibi cevabini alir, üzerine birde sikayet konusu olmus olur.