enerjiveguc adlı üyeden alıntı
Defalarca bu konu konuşulup izah edildi. Forumda AVADA şeklinde bir arama yaparsanız aradığınız cevapları bulacağınıza eminim...Yine de toplu lisans alımları hakkında, "biraz matematik biliyorsanız eğer" yaklaşık 2500$ ortalamasında bir tutar ortaya çıktığını göreceksiniz.
Şimdi siz lisans satmak için bir temaya 2500$ verirmisiniz_? Bu sorunun cevabını bulduğunuzda genel sorunuzun cevabını da bulmuş olacağınızı düşünüyorum...
Öncelikle yeni üyeyim ancak yeni üye olmama rağmen daha öncesinden forum tecrübem olduğundan konu açmadan önce ilgili araştırmaları yaptım. Tabi kayda değer bir şey bulamadım. Herkes sizin gibi satış lisansları yoktur bir temaya 2500$ verilir mi tarzı cümleler kurmuş.
Ancak ben avada gibi bir temaya 2500$ verirdim. Sonuçta dolar 6 iken bile 60tl den 250 satışta kendini absorbe ediyor. İnsanlar gidiyor 500 600 bin e dükkan kuruyor ancak yapılan yatırımı 7 8 yılda çıkarıyor(çıkarabilirse). Bence avada gibi güncel bir tema en azında uzunca bir süre güncel kalacak bir tema uzun vadede %200 kâr getirebilir. Getirmese bile ülkenin şu durumunda dükkan kurmaktan çok daha mantıklı olduğu kesin.