Msasn adlı üyeden alıntı

Öncelikle yeni üyeyim ancak yeni üye olmama rağmen daha öncesinden forum tecrübem olduğundan konu açmadan önce ilgili araştırmaları yaptım. Tabi kayda değer bir şey bulamadım. Herkes sizin gibi satış lisansları yoktur bir temaya 2500$ verilir mi tarzı cümleler kurmuş.

Ancak ben avada gibi bir temaya 2500$ verirdim. Sonuçta dolar 6 iken bile 60tl den 250 satışta kendini absorbe ediyor. İnsanlar gidiyor 500 600 bin e dükkan kuruyor ancak yapılan yatırımı 7 8 yılda çıkarıyor(çıkarabilirse). Bence avada gibi güncel bir tema en azında uzunca bir süre güncel kalacak bir tema uzun vadede %200 kâr getirebilir. Getirmese bile ülkenin şu durumunda dükkan kurmaktan çok daha mantıklı olduğu kesin.

Güzel kardeşim, sen yinede 60 TL ye temayı almak istiyorsan al tabi ki, ama sonrasını düşün. Bu adamlar teknik destek hizmeti veriyor mu, bir sorun ile karşılaştığında çözüm üretecekler mi bunu sorgula. Yoksa temayı bedavaya da bulabilirsin.
Aramalarda karşına çıkan sonuçlarda da benzer ifadeleri kullanan kişiler forumun "ustaları" ki böyle konuda kimse dert sahibi olmasın diye önerilerde bulunan kişiler.
Sen yine de ben bildiğimi okuyacağım dersen eyvallah, kimse sana engel olamaz. Dilediğin yerden tema almakta alışveriş yapabilirsin.

Beni yanlış anladığın kesin. Yine de sen bilirsin.