Yakışıyormu bırakıpta kaçmak. Sen değiştirmezsen, ben değiştirmezsem bu ülkeyi kim değiştirecek anlattığın uzaylılarmı? Bu düşünce yüzünden oluyor zaten ne oluyorsa.
Öyle demeyin hocam. Efsane bir cahillik var cahil kesimde. Hiçbirşekilde kendi inandıkları dışında başka birşeyi düşünmüyorlar. Araştırmıyor, okumuyor, etmiyor.
Kendi çocuğunun sırtına bir kazak alacak parayı bulamayan insanlar, baştakiler her gün soygun yaparken, bizzat halkın parasını cebe atarken huloooogggg 2023 diye muhalefet oluyor. Gerçekten anlamlandırmayorum. Sabahtan akşama kadar oturup televizyon izliyorlar, orada bile sadece yandaş medyayı takip ediyorlar, başka düşüncelere tahammülleri dahi yok. Bu ülkeye ve halka zarardan başka birşeyi yok o tayfanın. Lakin ne yazık ki Türkiye nüfusuna nazaran %70i o tayfada.. Bu ülkenin insanı çok ayrı bir dert. Laf dahi anlatamıyorsun, oturup katil olacağına, kafayı yiyeceğine ülkeyi terketmek en mantıklısı. Bakınız, doğduğumuz yeri seçemiyoruz. Ama sonuç itibariyle bu dünyaya bir kere geliyoruz. Burada yaşamaya mecbur değiliz. İnanın bana bu kaçıp gitmek değil. Ben biliyorum ki başka bir ülkede dogsaydim çok daha mutlu olurdum. Bu ülkede din ve buna bağlı zihniyet değişmesikçe bir halt olmaz. AKP'ye oy vermeyene terörist gözüyle bakılıyor, diğerleri terörist sayılıyor. Ne desem boş.