ahmetce33 sorularınıza cevap vereyim.

1. Spam yapıyoruz, spam yapanlar gerekli eklentileri bulurlar... Özgün çalışırsanız o eklentinin dışında özel bir eklenti var yıllık 750 tl onu almak daha makul.

2. Hitlenme açacağınız kategoriye bağlı, bir sitem 2. Ay para kazandırdı bir sitem 3.hafta... gurup içerisinde 46 adet kategori yazdım. Hit konusunda da bonus kısmını dikkatel okuyun.
3. Site banı için bir tarih veremem. Ancak ban çözümü var, siteniz 1 haftada olabilir 3 ayda hiç olmayabilirde.... Örneğin benim 4 sitem var en eski sitem ile en yeni sitem banlandı. Farklı bir domaine taşıdım. Tekrar hitlenecek, kısa süre içinde. Bir sitem banlanmadı devam ediyor. Bir sitemi diğer adsense hesabıma taşıdım... Yolları var...
4. Normal host kullanıyorum yıllık 64 tl. Cron ayarları farklı bir alan, ancak şuana kadar hostum bir engel çıkarmadı... Sadece kapasitesi yetmeyenler için yeni host alıyorum. Toplamda bir firmada 3 başka bir firmada 1 hostum var. Sunucu işi çok siteniz varsa gerekecek, o şamada zaten kazancınız sunucu masrafını karşılar.