BarbarosCeyhan adlı üyeden alıntı

benimkide 20 gün falan oldu tekil hit 20 30 arası ama ben en fazla gümlük 3 veya 4 vakit daha çok olursa belki beş film atıyorum tek başıma vakit geçsin diye yapıyorum. bilemezsin bakarsın facebook olur benim site :laugh::laugh::laugh:


bende o şekilde de yapıyorum fakat uzun uzadıya makale yazmak daha faydalı diye düşünüyorum. çünkü diğer türlü googledan hit gelmesi çok zor. film siteleriyle yarışamam :D örnek vermek gerekirse en iyi vampir filmleri, unutulmaz filmler falan gibi..

theredor adlı üyeden alıntı

diyelim ki g.o.t dizisinin 1. sezondan 8. sezona kadar tüm bölümleri var. Bunların partlarını silip, afişlerini siliyorsun. Afiş kısmına ve video içerik kısmına telif haklarından kaldırıldı yazıyorsun ve sorun olmuyor. Daha doğrusu uğraşmak istemiyorlar bu durumda.

Diyelim Kaptan marvel filmi de digitürk'ün kendisi üzerinde hakları bulunan bir film. Sitenize eklersiniz ve o film için uyarı gelir. Filmin afişini ve partlarını silip ayın yöntemi uygulayarak sitende tutmaya devam edebilirsin.


Bu güne kadar bu şekilde yaptık ve sorun çıktığını hiç görmedik. Ama işi sağlama almak ve hemen çıkma oranı / oturum oranı gibi değerleri yükseltmemek için kaldırmak daha faydalıdır.


hocam kazancınız nasıl? bu işi yapmaya değiyor mu?